×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Vigor -Next Level, 500 g

  Vigor från Swedish Supplements Exclusive line by Christoffer Nober  - Are you ready for the next level?

  Läs mer
  399,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 89098R

  Vigor från Swedish Supplements Exclusive line by Christoffer Nober

  Are you ready for the next level?

  • Välkända fungerande ingredienser som ger en känsla av tryck och pump
  • Unik Formula för att skapa en ökad känsla av fokus
  • Ämnen som motverkar effekterna av mjölksyra
  • Kraftigt energigivande

  Vigor har tagits fram i ett unikt samarbete mellan Swedish Supplements kemister och Christofer Nober; en av Sveriges absolut bästa bodybuilders, VM trean från 2015 i -90kg klassen.

  Att vara taggad under ditt träningspass och kunna ge allt är långt ifrån alltid en självklarhet. Därför finns nu produkten som skall hjälpa till att öka motivationen, få dig att känna att du vill slita i vikterna pressa ut fler reps än tidigare och lämna gymmet först när det inte finns något kvar att ge i musklerna. Att bli bäst kräver den mentala styrkan och förmågan att hela tiden pressa sig vidare till nästa nivå. Att fortsätta när gemene man slutar och lägger av. Next Level ger dig produkter som hjälper dig nå dina mål.

  Vigor innehåller kända ämnen som Citrulline malate , natrium, kalium samt arginin alfaketoglutarat för att skapa en unik pumpkänsla i muskeln. Den exklusiva blandningen av Cholin  bitartrat acetyl L-Carnitin samt Chizandra och aminosyran Tyrosin ger ett stabilt fokus och placerar dig i ”the zone” där det är du mot vikterna.

  Doseringsanvisning: Tag 2 skopor före träningen med 3-4 dl vatten Överskrid aldrig rekommenderad dos och undvik intag sent på kvällen.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kosthållning.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten. Överskrid ej rekommenderad dosering.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 18 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 18 totala

  per sida
  Innehållsförteckning per dagsdos (2 skopor)
  Pumpin vein matrix  
  AAKG 3500 mg
  Citrullin malat 2000 mg
  Natriumklorid 750 mg
  Kaliumklorid 200 mg
  Lacta block matrix  
  Beta-alanin 3500 mg
  Kreatin monohydrat 1000 mg
  trikreatinmalat 3000 mg
  tricalciumfosfat 2000 mg
  Deep focus matrix  
  Acetyl L karnitin                   1500 mg
  Tyrosin  1000 mg
  Kolinbitartrat 1000 mg
  Fjärilsranka (Schisandra Chinensis)   500 mg
  Rosenrot (Rhodiola rosea)  250 mg
  Energy fusion matrix  
  Taurin 750 mg
  Koffein 250 mg
  Glucorolactone 100 mg
  MineraVit matrix  
  Magnesiumcitrat 750 mg
   - varav magnesium 250 mg (66%*)
  Vit-C 500 mg
  Vit-B3 (Nikotinsyra) 10 mg (62,5%*)

  *% av rekommenderat dagligt intag

  Ingredienser:
  Arginin alfaketoglutarat, beta-alanine, tri-kreatinmalat, citrullin malat, tricalcium fosfat, acetyl-l-karnitin, kreatin monohydrat, kolinbitartrat tyrosin, taurin natrium citrat, magnesium citrat, fjärilsranka (schizandra chinensis), vit-C (askorbinsyra), koffein, Rosenrot (Rhodiola rosea) kalium klorid, glukoronolakton, , vit-B3 (nikotin syra), aromer, färgämne: E-101, sötningsmedel: aspartam*, acesulfam-K,


  *Innehåller en källa till fenylalanin,

  Doseringsanvisning: Tag 1 och ½ skopa före träningen med 3-4dl vatten Överskrid aldrig rekommenderad dos och undvik intag sent på kvällen.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kosthållning. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten. Överskrid ej rekommenderad dosering.