Produktguide: Veganska proteinpulver

Under denna kategori kan du hitta veganska proteinpulver. Smidiga produkter baserade på bland annat soja, ärta och ris som gör det enkelt att täcka det dagliga proteinbehovet – och följaktligen få maximalt ut av sin träning.

Veganska proteinpulver är en ung produktkategori, vilket vanligen märks i en utmärkande smak och konsistens jämfört med klassiker som vassleprotein. Men oroa dig inte: Smakerna är bra och vi jobbar dagligen med att öka och utveckla utbudet!

Ärtprotein

Tack vare ett fördelaktigt pris och näringsvärde har proteinpulver baserat på isolat från gula ärtor blivit ett modernt och populärt alternativ för de som vill upprätthålla en plantbaserad kosthållning.

Toppsäljare
+ 5 varianter
Toppsäljare
+ 5 varianter
Star Nutrition
249 kr
Köp Köp
279 kr
155 kr

Sojaprotein

Soja var länge det enda alternativet för de som ville ha ett proteinpulver som inte var baserat på animaliska källor. Trots att det nu finns fler valmöjligheter har soja behållit toppositionen i segmentet.

+ 3 varianter
249 kr
Köp Köp
20%
799 kr
996 kr
Köp Köp

Hampaprotein

Proteinpulver utvunnet ur hampa har vanligtvis något lägre proteinhalt än andra plantbaserade alternativ, men väger upp det genom att innehålla generösa mängder av andra viktiga näringsämnen.

159 kr
209 kr
140 kr

Risprotein

Proteinpulver baserat på ris har en neutral smak och lämpar sig därför för att proteinberika måltider, smoothies eller hembakt bröd. Risprotein har även ett naturligt högt innehåll av BCAA vilket är positivt för de som vill bygga muskler.

299 kr
+ 2 varianter
459 kr
Köp Köp
99 kr

Blandprotein

De som är insatta i en vegansk kosthållning vet att det är viktigt att proteinkomplettera. D.v.s. att få i sig protein från flera olika källor under en dag för att säkerställa en optimal fördelning av aminosyror, denna kategori har tagit vara på detta genom att kombinera flera vegetabiliska proteinkällor i en och samma produkt.

+ 2 varianter
249 kr
Köp Köp
+ 5 varianter
289 kr
Köp Köp
+ 3 varianter
299 kr
Köp Köp
+ 1 variant
399 kr
Köp Köp