0
0
Produktguide: Veganska proteinpulver

Under denna kategori kan du hitta veganska proteinpulver. Smidiga produkter baserade på bland annat soja, ärta och ris som gör det enkelt att täcka det dagliga proteinbehovet – och följaktligen få maximalt ut av sin träning.

Veganska proteinpulver är en ung produktkategori, vilket vanligen märks i en utmärkande smak och konsistens jämfört med klassiker som vassleprotein. Men oroa dig inte: Smakerna är bra och vi jobbar dagligen med att öka och utveckla utbudet!

1. Ärtprotein

Tack vare ett fördelaktigt pris och näringsvärde har proteinpulver baserat på isolat från gula ärtor blivit ett modernt och populärt alternativ för de som vill upprätthålla en plantbaserad kosthållning.

Topp-3 ärtprotein

Toppsäljare
199 kr
Köp Köp
165 kr
149 kr

2. Sojaprotein

Soja var länge det enda alternativet för de som ville ha ett proteinpulver som inte var baserat på animaliska källor. Trots att det nu finns fler valmöjligheter har soja behållit toppositionen i segmentet.

Topp-3 sojaprotein

199 kr
Köp Köp
15%
675 kr
796 kr
Köp Köp
169 kr
Köp Köp

3. Hampaprotein

Proteinpulver utvunnet ur hampa har vanligtvis något lägre proteinhalt än andra plantbaserade alternativ, men väger upp det genom att innehålla generösa mängder av andra viktiga näringsämnen.

Topp-3 hampaprotein

155 kr
175 kr
117 kr

4. Risprotein

Proteinpulver baserat på ris har en neutral smak och lämpar sig därför för att proteinberika måltider, smoothies eller hembakt bröd. Risprotein har även ett naturligt högt innehåll av BCAA vilket är positivt för de som vill bygga muskler.

Topp-3 risprotein

266 kr
429 kr
Köp Köp
85 kr

5. Blandprotein

De som är insatta i en vegansk kosthållning vet att det är viktigt att proteinkomplettera. D.v.s. att få i sig protein från flera olika källor under en dag för att säkerställa en optimal fördelning av aminosyror, denna kategori har tagit vara på detta genom att kombinera flera vegetabiliska proteinkällor i en och samma produkt.

Topp-6 veganska blandprotein

199 kr
Köp Köp
249 kr
289 kr
Köp Köp
299 kr
Köp Köp
379 kr
Köp Köp