0
0
0
0
Produktguide: Veganska livsmedel

Under denna kategori har vi samlat veganska livsmedel. Hälsosamma produkter som kan vara svåra att hitta i den reguljära dagligvaruhandeln.

Segmentet är varierat och innefattar allt från proteinrika flingor och jordnötssmör till kokosmjöl och matchapulver. Gemensamt för alla produkter är att de endast är tillverkade med vegetabiliska ingredienser och att de på ett eller annat sätt gör det lättare och roligare att leva hälsosamt.

1. Jordnötssmör

Traditionellt jordnötssmör är ofta utblandat med socker, salt och animalisk smörolja – här hittar du istället vårt urval av jordnötssmör utan tillsatser. Många av alternativen är dessutom ekologiska!

Topp-3 veganska jordnötssmör

Toppsäljare
25%
+ 1 variant
Toppsäljare
25%
+ 1 variant
Star Nutrition
74 kr
99 kr
Köp Köp

2. Nötsmör

Jordnöt har länge varit go-to-råvaran när det kommer till nötsmör, men på senare tid har även flera andra varianter blivit nästan lika populära. Välj mellan t.ex. mandel, hasselnöt, cashew och valnöt – perfekt för dig som tål nötter men är känslig mot baljväxter!

Topp-3 veganska nötsmör

25%
63 kr
84 kr
25%
63 kr
84 kr
25%
56 kr
74 kr

3. Frösmör

För de som av allergiskäl eller annan anledning inte vill konsumera nötbaserade produkter har de introducerats vegetabiliska smörprodukter baserade på frön och kärnor. Frösmören har samma goda smak, krämiga konsistens och fördelaktiga näringsvärde.

Topp-3 veganska frösmör

25%
63 kr
84 kr
50 kr
25%
63 kr
84 kr

4. Kokosolja

Kokosolja är en riktig universalprodukt som kan användas till allt från matlagning och bakning till hud- och hårvård. Kokosolja har en naturligt hög koncentration av MCT-fett som bidrar med både näring och energi.

Topp-3 veganska kokosoljor

94 kr
25%
74 kr
99 kr
25%
74 kr
99 kr

5. Superfood

Superfoods är ett samlingsnamn på livsmedel som har utmärkta näringsvärden eller på övriga sätt har visat sig vara extra fördelaktiga för vår hälsa och välbefinnande. De är bland annat fullspäckade med vitaminer, mineraler och antioxidanter som är viktiga för vår hälsa.

Topp-3 veganska superfoodprodukter

79 kr
25%
112 kr
149 kr

Relaterade sidor