Produktguide: Veganska proteinbars

I denna kategori har vi samlat veganska bars. Mättande produkter som är fria från animaliska ingredienser och således kan användas i veganska kosthållningar.

Veganska bars är inte ett fullt lika omfattande segment som vanliga bars, så de tillgängliga alternativen är något färre. Barsen baseras ofta på dadlar, nötter och frön och det finns alternativ som passar som lättanvända mellanmål, nyttiga snacksalternativ eller som proteinrika tillskott före och efter träning.

1. Proteinbars

Branschens produktutvecklare har länge haft svårt att få fram en vegansk bar med högt proteininnehåll, god smak och angenäm konsistens. Först nyligen har de lyckats knäcka den koden och självklart har vi de allra främsta produkterna i vårt sortiment!

Topp-3 veganska proteinbars

+ 2 varianter
24 kr
Köp Köp

2. Rawbars

Rawfood i barsformat - bestående av 100% oprocessade, naturliga ingredienser. Detta ger en väldigt näringsrik produkt med högt innehåll av vitaminer och mineraler. Perfekt som energigivande mellanmål, letar du efter en källa till protein finns bättre alternativ.

Topp-3 veganska rawbars

3. Nöt- & fröbars

Bars baserade på nötter och frön är inte bara goda utan även nyttiga och naturligt proteinrika. Ofta innehåller de även frukt och/eller bär för att bidra med lättillgänglig energi. Perfekt att inta i samband med träning eller som alternativ till traditionellt godis.

Topp-3 veganska nöt- & fröbars

4. Ekologiska bars

Är du på jakt efter en vegansk bar bestående uteslutande av certifierade ekologiska ingredienser? Självklart har vi flera varianter att välja mellan! Notera att näringsvärde och egenskaper kan variera från produkt till produkt.

Topp-3 veganska eko-bars

Relaterade sidor