200 kr rabatt till alla nya & befintliga medlemmar! Klicka här >>

Aminosyror är små byggstenar som när de sitter ihop i långa kedjor bildar protein. Aminosyror är uppskattade kosttillskott som stärker återhämtningen och förbättrar träningsresultaten.

Under denna kategori hittar du aminosyraprodukter som är helt baserade på vegetabiliska ingredienser och således kan användas av dig som i en eller annan omfattning följer en vegansk kosthållning.

1. Veganska BCAA-tillskott

Grenade aminosyror från icke-animaliska källor. Perfekt för alla som följer en vegansk kosthållning och samtidigt tränar hårt. Intag av BCAA före och/eller under träning motverkar muskelnedbrytning och mental trötthet.

Topp-3 veganska BCAA-tillskott

Toppsäljare
25%
149 kr
199 kr
Köp Köp
199 kr
Köp Köp
239 kr
Köp Köp

2. Veganska EAA-tillskott

En utmaning för alla som vill följa en vegansk kosthållning och samtidigt bygga muskler är att få i sig alla essentiella aminosyror i optimal mängd. Detta råder du enkelt bot på genom att konsumera EAA i icke-animalisk tillskottsform.

Topp-3 veganska EAA-tillskott

219 kr
Köp Köp
349 kr
Köp Köp
349 kr
Köp Köp

3. Enskilda veganska aminosyror

BCAA-och EAA kombinerar flera olika aminosyror i en och samma produkt. Utöver dessa kombinationsprodukter finns det även möjlighet att köpa enskilda aminosyror i ren form. Enskilda aminosyror kan ha en rad olika egenskaper, vanligtvis kopplade till återhämtning och/eller prestation.

Topp-3 enskilda veganska aminosyror

Toppsäljare
149 kr
Toppsäljare
149 kr
Toppsäljare
199 kr