Styrketräning med 
gummiband
NUTRITION & KOSTTILLSKOTT

Vego Gains

Bli biff utan biff!

Det blir allt vanligare att välja bort kött ur sin kost och och det finns många fördelar som kommer med det, men trots det verkar inte gymvärlden haka på trenden. Under en undersökning 2021 undersökte vi svenska gymmares träningsvanor, då uppgav hela 85% av de svarande att de äter kött och bara 2,8% att de äter en helt vegetariskt kost.

Att kött är en bra proteinkälla kan vi nog alla hålla överens om, men det är långt ifrån den enda och att variera din kost gynnar både dig själv och klimatet. Men till den verkliga frågan - hur går det med gainsen?! Kan man bygga muskler utan kött? Självklart kan man det! Men eftersom att det kan verka knepigt har vi samlat allt du behöver för att bli biff utan biff!

Dips med assistans

Att bygga muskler som vegan eller vegeterian

Det blir allt vanligare med personer som eftersträvar att följa en vegan- eller vegetariankosthållning, både inuti och utanför gymmen. Anledningen till det skiljer från person till person, men beror oftast på etiska, miljömässiga, smakmässiga, religiösa och/eller hälsomässiga skäl. I en bransch där eliten lagt sin grund med kyckling och ris uppkommer lätt frågan ”Hur går jag tillväga om jag inte äter kyckling?” Det är vad vi tänkte kolla på i den här artikeln.

Till artikeln

Chins med assistans

Välj bort köttet, behåll proteinet

Är du missnöjd med mängden protein i din vegetariska måltid? Nedan ser du några exempel på hur du kan minska din köttkonsumption men behålla ditt höra proteinintag.

Dips med gummiband

4 fördomar om veganskt protein

Veganska proteintillskott är växtbaserade alternativ till animaliskt protein som baseras på bland annat soja, ärta, ris och hampa. Trots de veganska proteinkällornas höga proteininnehåll finns det fortfarande tvivel kring hur effektiva de är för muskeltillväxt. I den här artikeln tar vi reda på sanningen bakom 4 fördomar om veganskt protein. 

Till artikeln

Relaterade produkter
Toppsäljare
+ 5 varianter
Toppsäljare
+ 5 varianter
Star Nutrition
239 kr
Köp Köp
Toppsäljare
+ 3 varianter
Toppsäljare
+ 3 varianter
Star Nutrition
239 kr
Köp Köp
+ 2 varianter
239 kr
Köp Köp
3 för 2
99 kr
3 för 2
99 kr
199 kr
31%
+ 2 varianter
199 kr
288 kr
Köp Köp