×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Pulsmätare & Stegräknare

  En pulsmätare och stegräknare är ett mycket användbart hjälpmedel som hjälper dig att ta kontroll över din träning samtidigt som du får värdefull information om din utveckling. Ta kontroll på din träning och nå dina mål mer effektivt!

  Håll koll på träningen

  Med en pulsklocka och stegräknare kan du spara information om alla dina träningspass och det är till stor hjälp när du sedan utvärderar din träning. De gör de också enklare att hålla sig till sina träningsmål. Du kan till exempel se till att ligga på den puls som är optimal utifrån vad du vill uppnå med ett träningspass. Du får alltså information som du kan använda såväl under som efter dina träningspass. Artiklarna i den här kategorin används av såväl vanliga motionärer som professionella atleter. De har helt enkelt blivit ett normalt inslag i mångas träning.

  Pusha dig själv till nya mål

  Med en pulsklocka från TomTom eller en annan kvalitetsprodukt ur denna kategori kan du få exakta mått på hur du presterar och det är något som gör att det blir roligare och enklare att sätta tydliga mål. En pulsmätare kan även hjälpa dig att träna på ett säkert sätt och minska risken för skador på grund av överträning. Stegräknaren kan inte bara används under träningspassen, låt den följa med under dagen så att du få koll också på hur mycket du rör på dig mellan träningspassen.

  Kvalitétsmätare och räknare

  Många produkter från tillverkare som Beurer och TomTom är mycket allsidiga och kan användas lagring av musik och ha andra funktioner som direkt och indirekt påverkar din träning på ett positivt sätt. Vi har till exempel artiklar som hjälper dig att beräkna kaloriförbrukning och som kan hålla reda på dina varvtider. Sådant som man förhoppningsvis är för trött för att hålla reda på under ett bra träningspass. Även under tävlingen kan du ha nytta av att till exempel veta hur nära din maxpuls du ligger.

  Läs mer Läs mindre

  Filtrera

  Varumärke
  Visa mer + Visa mindre -
  Färg
  Visa mer + Visa mindre -
  Kön
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningstillfälle
  Visa mer + Visa mindre -

  6 produkter

  per sida

  6 produkter