×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Liniment & tejp

  Liniment är vanligtvis en salva som du applicerar på huden för att lindra muskelvärk. Du kan använda detta efter träning för att undvika träningsvärk och för att lindra skador.

  Smärtlindring och minskad återhämtningstid

  Liniment finns i många olika typer av former. Bland annat kan du hitta liniment stift som det är enkelt att ha med sig i väskan. På så sätt kan du smidigt applicera detta på din kropp efter att du har tränat och på så sätt minska eventuell muskelvärk som annars skulle komma. Många av de som tränar regelbundet använder sig även av liniment för att minska återhämtningstiden och för att öka flexibiliteten. Med liniment kan man pressa sig själv lite extra utan att för den sakens skull skada kroppen.

  Välj rätt sorts liniment för dig

  I sortimentet finns det många olika typer av liniment och du kan enkelt hitta en typ som passar dig och din livsstil. Du kan hitta stift samt flytande och gel. På så sätt kan du alltid ha med dig en passande muskelsalva. Många väljer ett stift då detta inte riskerar att flyta ut i väskan. Dock är det även vanligt att man föredrar en salva då detta är lättare att applicera på huden. Stiftet har en hårdare form och man får då massera in det mot huden vilket även det är bra för musklerna.

  Träningstillbehör för rehabilitering och stöd

  Det finns många olika typer av hjälpmedel som man kan använda sig av när man är i behov av någon typ av rehabilitering, liniment är endast ett av de hjälpmedel som du kan använda dig av. Det finns även sporttejp, träningstejp och fingertejp som du kan använda dig av för att stötta upp dina muskler och undvika att du skadar dig när du tränar. Ibland behöver musklerna helt enkelt extra stöd och detta är extra viktigt när man har skadat sig tidigare och fortfarande rehabiliterar sig.

  Läs mer Läs mindre

  Filtrera

  Varumärke
  Visa mer + Visa mindre -
  Färg
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningsområde
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -

  13 produkter

  per sida

  13 produkter