×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Viktvästar

  För att ytterligare utmana dig i din träning så är viktvästar ett utmärkt redskap. Idag är vissa av västarna så slimmade, att det nästan inte syns att det är en träningsväst, när du har den på dig.

  Kroppsviktsträning är en bra grundsten

  Ofta när man har tränat ett tag så har man blivit av med en del extra vikt. Man kan då känna att exempelvis plankan eller vilstolen inte ger så mycket längre och det börjar istället göra ont på ställen som inte skyddas av en muskel. Vid promenader i rask takt eller powerwalk är det ett ypperligt sätt för att tillföra extra vikt, och utmana den inte så frekvent tränande. En viktväst är ett bra alternativ att använda dig av när du vill boosta din träning. Framförallt vid de tillfällen du endast använder din egen kroppsvikt och vid statiska övningar.

  Börja använda en viktväst rätt för att undvika skador

  Viktvästar finns i alla möjliga olika utföranden och det är viktigt att du väljer en som passar dig och din träning. Om du ska springa och hoppa mycket eller om du är lite otränad, så är en sandsäcks-väst det mest rekommenderade. Då är sanden jämnt fördelad och de justerbara spännena ser till att västen sitter där den ska. Dessutom finns det inga lösa vikter som stör. Tänk på att vid all vikttillförsel så slits lederna mer, och därför ska du starta med lägre vikt, för att sen öka på när du stärkt musklerna runt lederna.

  Med en viktväst kan du ta kroppsviktsträningen till nästa nivå

  Vid all typ av helkroppsträning, oavsett om det är via din egen kroppsvikt eller träning med maskiner och lösa vikter, så kan man alltid bli hjälpt med att få ut det sista ur musklerna med hjälp av en viktväst. En väst är lika utmanade för den som tränar tungt som för den som tränar lätt, eftersom den är justerbar med sina lösa viktblock. Blocken kan man köpa lösa och i och med det så kan man starta med en ganska tom väst, och successivt öka på vikterna och därmed även muskelmassan.

  Filtrera

  Varumärke
  Visa mer + Visa mindre -
  Färg
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningsområde
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningstillfälle
  Visa mer + Visa mindre -

  10 produkter

  per sida

  10 produkter