×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Trigger Point och Foam Rollers

  En foam roller masserar och stimulerar kroppens vävnad, vilket används både för att värma upp musklerna och för att underlätta återhämtning efter träning eller avslappning vid värk och spänningar. Trigger Rollers och Foam Rollers fungerar även suveränt till självmassage och skadeförebyggande övningar. Superenkla att använda och oerhört effektiva!

  Trendigt med foam roller för uppvärmning

  Trigger point och foam rollers har blivit populära träningsredskap både på gym och i hemmet. En foam roller består av en rulle gjord av skumgummi, av varierande storlek, form och hårdhet. Rullarna masserar och stimulerar kroppens vävnad: muskler, bindväv och ligament. Den räfflade ytan på trigger point rollers skapar ett starkare tryck på de punkter som stimuleras. Genom tryck på specifika punkter får musklerna hjälp att slappna av och blir mer elastiska och redo att prestera - det minskar även risken för skador när vävnaden förbereds för påfrestningar genom rolling.

  Använd foam roller för återhämtning

  Foam rolling är också ett effektivt sätt att stretcha muskler och bindväv efter ett träningspass. Med hjälp av en foam roller kan du nå ökad rörlighet eftersom du kommer åt ställen som kan vara svåra att nå med vanliga stretchövningar. Blodcirkulationen ökar och musklerna återhämtar sig fortare vilket även minskar risken för träningsvärk. Detta fungerar lika effektivt för dig som älskar att träna på gym som för dig som hellre kör långdistanslöpning eller cykling. Många som har problem med stela muskler och begränsad rörlighet tjänar på att använda detta redskap.

  Perfekt för rehabilitering och smärtlindring

  När du använder en foam roller för att mjuka upp muskler och bindväv löser du upp spänningar, ökar rörligheten och blodcirkulationen. Hälsosammare bindväv ger bättre rörlighet och mindre smärta och träningsvärk. När du använder rollers, särskilt en trigger point roller, är det dock normalt att du får en smärtsensation vid stimuleringen av ömma punkter som kan bero på spända muskler, knutor eller tidigare skador. Det är viktigt att rörelsen är långsam och kontrollerad när du rullar över musklerna, och att du undviker att stimulera skador eller muskelbristningar som nyligen uppstått.

  Läs mer Läs mindre

  Filtrera

  Varumärke
  Visa mer + Visa mindre -
  Färg
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningsområde
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -

  1-40 av 43

  per sida

  1-40 av 43