×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Sandbags

  Att träna med sandsäck ger dig en flexibel träning som kräver att hela kroppen samarbetar för att stabilisera rörelserna. Träningen stärker din kondition, balans och styrka. Du kommer att känna skillnaden! Passar utmärkt för både hemmet och gymmet! Här hittar du allt för träning med sandsäck från kända varumärken till riktigt bra priser. Perfekt för dig som gillar att träna styrka eller crossfit.

  Flexibel träning för hela kroppen

  Att träna med sandsäck är kul och varierande, och riktigt tufft. Dessutom är träningsformen enkel och ökar din grundstyrka. Oberäkneligheten hos säcken ger dig dessutom en utmaning som maskiner inte kan erbjuda. Om du brukar träna boxning är en boxing bag perfekt för dig. Det är en klassisk boxningssäck som ger dig svettig och effektiv frontalträning samtidigt som du övar upp din koordinationsförmåga, så att du kan höja din prestanda på längre sikt. Hela överkroppen får jobba hårt och du kommer att se snabba och hållbara resultat.

  Special sandsäck med handtag

  För dig som vill ta din träning med säck till nästa nivå, eller hitta den typ av sandsäcksträning som passar dina behov och tycker att vanliga sandsäckar inte är helt rätt, har vi ett par spännande alternativ som höjer pulsen. Vi rekommenderar att du provar en sandsäck med handtag som kommer att skapa helt nya utmaningar. En HIT Power Bag är en mångsidig säck för riktigt tuff och specialanpassad träning. Säcken har blivit väldigt populärt eftersom de många handgreppen ger många effektiva träningsmöjligheter i ett och samma redskap.

  Olika varianter av boxningssäckar

  Den klassiska boxningssäcken som hänger från taket är inte den enda säcken utan beroende på smak och träningsform kan det vara en bra idé att spana in alla alternativ innan du gör ditt val. Vi har speciella säckar för träning med stående boxningssäck, och även fristående boxsäck för riktigt hård träning. En säck som står fritt behöver du inte hänga upp vilket kan vara skönt, eftersom du slipper borra och fästa utan kan kicka igång träningen så fort säcken anländer. Dessa säckar är så pass stabila att du kan få samma svettiga och grymma upplevelse som med en klassisk boxningssäck.

  Läs mer Läs mindre

  Filtrera

  Varumärke
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -

  6 produkter

  per sida

  6 produkter