×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Kettlebells

  Träning med kettlebells har vunnit stor popularitet den senaste tiden och det är lätt att förstå varför. En av anledningarna till detta är förmodligen att man med smarta övningar och relativt enkel och prisvärd utrustning kan träna hela kroppen. Genom att träna med kettlebells stärker du både koordination, balanssinne och uthållighet. Nedan finner du kettlebells från bland annat Reebook och Casall.

  Träna med Kettlebell

  Man kan köra ett riktigt effektivt träningspass hemma när man väl har lärt sig de grundläggande rörelserna. En kettlebell workout bygger både muskler och förbättrar ens uthållighet. Dessutom stärks koordinationen och balanssinnet. Övningarna är ganska enkla att lära sig och man behöver inte träna särskilt länge varje dag för att se resultat. Många gånger räcker det faktiskt med 15 minuters effektiv träning där man går igenom ett rörelseschema. För att förebygga skador gäller det att man har rätt vikt på sin kettlebell och att man utför övningarna på rätt sätt.

  Kettlebell - övningar att börja med

  Kettlebell swing är en övning som både är mycket enkel att utföra och som ger snabba resultat. Det är en ballistisk övning som främst tränar de största muskelgrupperna: höftpartiet, låren och bålen. Börja med att ställa dig ganska bredbent med din kettlebell cirka 50 cm framför dig. Greppa sedan handtaget med båda händerna och luta din kettlebell mot dig. Skicka den sedan kraftfullt mellan benen och ställ dig därefter upp i en explosiv rörelse. Kraften i kettlebellen ska projiceras framåt och den ska vara i brösthöjd när den tappar farten.

  CrossBell

  Nu finns det ett perfekt redskap som kombinerar kettlebells, hantlar och vikter till skivstänger. CrossBell gör det möjligt att styrketräna på många många olika sätt tack vare sin smarta design. Verktyget är tillverkat av PEHD-plast vilket gör det extremt tåligt. Det har ett handtag som en kettlebell och ett hål i mitten där man kan sätta in skivstången. Redskapet har även en ring där man till exempel kan sätta fast rep eller gummiband. Man fyller själv sin CrossBell med sand eller vatten för att få den tyngd man önskar.

  Läs mer Läs mindre

  Filtrera

  Varumärke
  Visa mer + Visa mindre -
  Färg
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningsområde
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -

  18 produkter

  per sida

  18 produkter