×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Bollar

  Med pilatesbollar och medicinbollar kan du både träna kroppen och ha kul samtidigt. Det finns många övningar du kan utföra som ger förbättrad balans och träning för ryggen och är är vanligt förekommande inom rehabiliteringsträningen och är sedan länge ett stående inslag på gymmen. Styrkan i bollen är mångsidigheten, därav passar den utmärkt för styrketräning!

  Ett bra sätt att förbättra hållningen

  När du tränar med din pilatesboll så kan du träna både styrka och balans. Det finns olika sorters bollar, fitnessbollar, medicinbollar och pilatesbollar. En fitnessboll är bra för träning av ryggen och balansen. Har du problem med ryggen så är denna boll perfekt. Den är gjord av ett slitstarkt material och bollen är perfekt som stöd eller underlag. Många byter ut den mot sin kontorsstol för att jobba med ryggmusklerna utan att behöva tänka aktivt på det. Detta ger en ökad styrka i rygg och mage och ger dig en bättre hållning.

  Träning med pilatesboll

  När du söker en gymboll som du kan träna hela kroppen med så faller valet lätt på pilatesbollar. När du håller den mellan dina handflator så kan du öva olika övningar med hela kroppen. Du kan även sitta på den för att träna balansen och ryggen kommer tacka dig för ditt val av boll. Du kan även träna genom att studsa den mot en vägg och på så vis får du träna armarna och andra viktiga muskelgrupper. Du kommer snart att märka hur stelheten försvinner och du känner dig vigare.

  Träning hemma eller på gymmet

  När du tränar med en medicinboll eller träningsboll kan du vara på gymmet eller i hemmet. Den är enkel att flytta och du tränar där du känner dig bekväm. När vi kommer till medicinbollar så är de perfekta vid träning av ryggen. Denna boll är utrustad med två kraftiga grepp som hjälper till vid styrketräning. Den finns i tre olika storlekar: fem, sju och tio kilo. Du kan använda den för sit-ups, studs mot marken eller väggen, bålrotationer. Det finns egentligen inga gränser för vad du kan träna, använd fantasin och känn hur kroppen blir starkare och friskare.

  Läs mer Läs mindre

  Filtrera

  Varumärke
  Visa mer + Visa mindre -
  Färg
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningsområde
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -

  32 produkter

  per sida

  32 produkter