×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Trappmaskiner

  När man vill träna ben och bål samt se till att man får sin dagliga motion är trappmaskiner ett underverk inom träningen för både benstyrka och kondition. Ännu bättre om du har en hemma, vilket är enkelt tack vare den behändiga storleken vilken möjliggör en smidig förvaring!

  Benträning och bålträning med trappmaskin

  När det kommer till träning vill många göra så bra som möjligt ifrån sig, samtidigt som man vill nå tydliga resultat. När du vill komma i form är trappmaskinen ett måste för dig. Denna tränar dina ben, din rumpa och din bål. Därför får du ett riktigt träningspass varje gång du ställer dig på en trappmaskin. Genom att ha en trappmaskin hemma kan du träna framför tv:n och du behöver därmed inte ta dig iväg till gymmet för att uträtta din träning. Därav blir det större chans att lyckas.

  Träna effektivt med en trappmaskin

  Den effektivaste träningen är den där man bränner mycket kalorier under kort tid. Trappmaskinen är en maskin som tillåter dig att träna på detta sätt och du kommer snabbt att bli varm i kroppen och din puls kommer att bli hög. Därför är detta väldigt effektiv träning och om du har en trappmaskin hemma kan du träna när du än känner för det. Det finns många olika typer av trappmaskiner att välja mellan så att du kan hitta en som är perfekt för dig och för ditt hem.

  Från enkla redskap till maskin alternativ

  En trappmaskin passar utmärkt för dig som har lite plats med samtidigt vill ha ett effektivt redskap för ben- och bålträning, där det även finns olika alternativ från maskiner till stepbrädor. En stepbräda är ett bra alternativ för dig som vill ha ett enklare redskap som även är lätt att flytta runt om du har begränsat med utrymme. Detta är ett ganska enkelt redskap som tillåter dig att kliva upp och ned och på så sätt träna på samma sätt som du skulle gjort med hjälp av en trappmaskin. Det finns även mer avancerade alternativ för hemmaträning, vilka också är rätt enkla att förvara och flytta runt men ger en bättre träningsmöjlighet än bara en enkel stepbräda. Kolla igenom sortimentet och hitta det som passar dig!

  Läs mer Läs mindre

  Filtrera

  Varumärke
  Visa mer + Visa mindre -
  Färg
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningsområde
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -

  4 produkter

  per sida

  4 produkter