×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Tandskydd

  Tandskydd är ett måste för dig som inte vill få svåra eller onödiga tandskador när du utövar vissa sporter, till exempel kampsporter, boxning eller ishockey.

  Viktigt att skydda tänderna

  Tandskydd inom boxning är viktigt eftersom tandskador kan vara svåra att reparera och det kan dessvärre bli en kostsam historia med massor utav besök hos tandläkaren. Man har bara en uppsättning tänder när man blir äldre och det gäller att ta vara på dem. Det är bättre att förebygga skador än att behöva leva med konsekvenserna och att skydda tänderna är en enkel försäkring att investera i. Förutom att skydda tänderna kan det också vara ett bra skydd emot att man ska råka bita sig i tungan.

  Tandskydd för alla sporter

  Det finns olika former av sporter där man kan behöva tandskydd. Inom kampsport, som MMA till exempel, är det extra viktigt med den här formen av skydd. Krokningen kan avgöra om man tycker att den är bekväm eller inte precis som materialet. Vissa anser att det bör vara mjukt medan andra kanske vill ha en blandning med mjukt material kring tandköttet men hårt vid bettet. Ofta kommer dessa i olika lager där desto fler lager innebär desto högre skydd. Färg kan man välja utifrån smak.

  Välkända märken

  Kenka Gear och SISU tandskydd är välkända märken av tandskydd. De håller hög kvalitet och det finns ett stort sortiment av både färg, form och val av material. Kenka Mouthguard Elite är ett tandskydd som ligger mellan de dyra och billiga tandskydden när det kommer till prisklass. De innehåller tre lager vilket ger extra hög säkerhet. SISU ligger däremot i den högre prisklassen och erbjuder både kvalitet, komfort och säkerhet. Köp med en tandskyddsspray så att du håller ditt tandskydd rent och snyggt hela tiden.

  Läs mer Läs mindre

  Filtrera

  Varumärke
  Visa mer + Visa mindre -
  Färg
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningsområde
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningstillfälle
  Visa mer + Visa mindre -

  12 produkter

  per sida

  12 produkter