×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  MMA & Grappling

  Ett viktigt steg i utvecklingen av de snabbt växande kampsporterna inom MMA var utvecklingen av väl fungerande MMA handskar. Det handlar om en avancerad produkt och vi är mycket nöjda med att kunna erbjuda flera olika varianter. MMA-handskar och grapplinghandskar används när du behöver både boxas och greppa din motståndare. De har padding för knogarna och öppningar för fingrarna. Det ska vara lätt att både knyta näven och greppa med en bra MMA-handske.

  MMA-handkar och grapplinghandskar

  Grapplinghandskar måste ge stor rörelsefrihet samtidigt som de skyddar mot bland annat brott i fingerleder. En bra MMA-handske ska dessutom vara dämpad på ett sådant sätt att du kan slå med den utan att riskera skador. Designen är förhållandevis avancerad och det har skett en snabb utveckling av designen. Utan dessa skydd löper du mycket större risk för onödiga skador som kan hämma din utveckling som kampsportsutövare och i många sammanhang är dessa skydd ett krav för att du ska ha tillåtelse att utöva din sport.

  När du behöver både boxas och greppa

  MMA är en mycket mångfacetterad kampsport där både slag och grepp kan spela en avgörande roll, precis som under verkligt självförsvar. Handsken är framförallt utformad för att skydda benen i handen och faktiskt inte så mycket för att dämpa slagen när de träffar motståndaren. Utan handskar hade vi garanterat sett många fler skador inom denna sport. De flesta grepp kräver att du kan röra fingrarna och MMA handskar gör det alltså möjligt att både slå och ägna sig åt grappling obehindrat under träning och matcher.

  En bra handske ska sitta bekvämt

  Vi kan erbjuda kampsportshandskar i flera olika material, utföranden och inte minst olika storlekar. Det är givetvis viktigt att du använder handskar som passar riktigt bra och har en design som du trivs med. Tränar du mycket med säck eller mitts rekommenderar vi särskilda handskar till det ändamålet. Om du köper handskar för första gången är det bra att rådgöra om storlek tillsammans med din tränare och se om du kan prova olika modeller på din klubb. Annars går det naturligtvis bra att returnera en handske som inte passar.

  Läs mer Läs mindre

  Filtrera

  Varumärke
  Visa mer + Visa mindre -
  Färg
  Visa mer + Visa mindre -
  Kön
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningsområde
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -

  7 produkter

  per sida

  7 produkter