×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller -25%

  Ursolic Acid Hardcore 150 caps + HMB, 70 caps

  Kickstarta våren och bygg upp sommarformen med detta muskelbyggarset! HMB absorberas snabbt och är ett ultimat byggmaterial till muskelfibrerna. Ursolic hjälper både till att bygga muskler och bränner fett!

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 285,00 kr

  378,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SETURSHMB

  Kickstarta våren och bygg upp sommarformen med detta muskelbyggarset! HMB absorberas snabbt och är ett ultimat byggmaterial till muskelfibrerna. Ursolic hjälper både till att bygga muskler och bränner fett!

  Paketet består av: 

  • HMB, 70 kapslar
  • Ursolic Acid Hardcore 150 caps

  HMB (β-hydroxy β-methylbutyrate) är en nedbrytningsprodukt av den essentiella grenade aminosyran leucin. 
  Ursolic Påverkar både muskelökning och fettförbränning.

  Läs mer om produkten

  • HMB, 70 caps

   Star Nutrition HMB är som namnet antyder ett renodlat kosttillskott bestående av den välstuderade, säkra och potenta muskelökaren HMB.

   • Rent HMB-tillskott
   • Naturlig nedbrytningsprodukt av den grenade aminosyran L-leucin
   • Välstuderad och säker muskelökare
   • Stimulerar muskeluppbyggnad och motverkar muskelnedbrytning
   • Stärker återhämtningsförmågan

   HMB, eller beta-hydroxy-beta-metylbutyrat, är en klassiker i kosttillskottssammanhang. Det är en säker, mångfacetterad och grundligt beprövad muskelökare som inte bara hjälper dig få maximal avkastning från dina timmar på gymmet, utan som även stärker din återhämtningsförmåga.

   Rent kemiskt är HMB en nedbrytningsprodukt av den för många bekanta aminosyran L-leucin. Av det leucin vi äter ombildas drygt 5% till HMB i kroppen. Det växande intresset för HMB hade sin början för mer än 20 år sedan, då man såg att större doser HMB än vad som bildades naturligt hade positiva effekter på muskeluppbyggnaden och återhämtningsförmågan.

   Den teoretiska förklaringsmodellen bakom muskelbygge är avsevärt mycket lättare än vad det praktiska åtagandet är: Man måste bygga mer muskelmassa än vad som bryts ner. Gör vi det, så växer musklerna. Förklaringen bakom HMB:s effektivitet ligger i att HMB verkar via två separata vägar för att påskynda muskeltillväxt, då det ökar uppbyggnaden av muskelmassa samtidigt som det hämmar nedbrytningen.

   Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel 2 gånger per dag mellan måltider. På träningsdagar i samband med träningen.

   Antal serveringar per burk: 70.

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

   Innehåll

   Innehåll

   1 kapsel

   2 kapslar

   Beta-hydroxy Beta-metylbutyrat kalcium

   750 mg

   1500 mg

   -          Varav kalcium

   105 mg (18.7%)*

   210 mg (37.5%)*

   *Procent av dagligt referensintag

   Ingredienser: Beta-hydroxy Beta-metylbutyrat kalcium, bulkmedel (mikrokristallin cellulosa), kapsel (bovint gelatin), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror [vegetabilisk källa], kiseldioxid).

   Allergener: Tillverkad i en lokal där även fisk (omega-3), sojalecitin och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår därav.  

  • Ursolic Acid Hardcore, 150 caps

   Ursolic Acid Hardcore - Avancerad och innovativ muskelökare från Chained Nutrition för dig som vill bygga muskler och bränna fett!

   • Påverkar både muskelökning och fettförbränning.
   • I kapselform för bättre upptag. 
   • Förbättrar insulinkänsligheten.
   • Stimulerar produktion av kväveoxid.
   • Högkoncentrerad - hela 200 mg ursolsyra per kapsel!

   Ursolic Acid Hardcore är ett högkoncentrerat tillskott med den potenta substansen ursolsyra. Användningen av ursolsyra som kosttillskott har ökat explosionsartat de senaste åren då allt fler har blivit bekanta med de många positiva effekterna.

   En av dessa effekter är att ursolsyra förefaller ha en facilliterande verkan på fettförlust. Under en diet när man försöker minimera mängden fett och få fram muskeldefinitionen förstärker Ursolic Acid Hardcore effekten du får av ett genomtänkt kost- och träningsprogram. 

   Ursolsyra har dessutom visats ha en positiv effekt på muskel- och styrkeökningar. Genom att lägga till Ursolic Acid Hardcore till dina nuvarande kostillskott kan du med andra ord uppleva större ökningar i båda muskelmassa och styrka. 

   I tillägg till detta kan ursolsyra även förbättra insulinkänsligheten och stimulera produktionen av kväveoxid. En bra insulinkänslighet innebär att mindre insulin krävs för att ta upp kolhydrater ur blodet, vilket är bra för hälsan såväl som formen. En ökad produktion av kväveoxid gör att mer blod och näring kan transporteras till muskulaturen och det förbättrar i sin tur både pump och återhämtning.

   Chained Nutrition kan med Ursolic Acid Hardcore erbjuda ett högeffektivt kostillskott för den seriösa gymbesökaren, oavsett om målet är en ökad muskelmassa eller minskad fettmassa!

   Doseringsanvisning: Ta 3 kapslar 2 gånger dagligen i samband med måltid. 

   Antal doseringar per förpackning: 25

   InformationDetta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten. 

    

   Produktbeskrivning: Kosttillskott med ursolsyra.

   Innehåll: 150 kapslar.

   Innehåll Per 6 kapslar Per 1 kapsel
   Extrakt av Eriobotrya japonica 4800 mg 800 mg
   - varav Ursolsyra 1200 mg 200 mg
   Bioperine® 2 µg 0,33 µg
   - vara Piperin 1,9 µg 0,32 µg

   Ingredienser: Extrakt av Eriobotrya japonica (källa till ursolsyra), kapsel (gelatin, färgämne: titandioxid), fyllnadsmedel (cellulosa, kalciumfosfater), emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), Bioperine® extrakt av Piper nigrum (källa till Piperin).

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur.

   Allergiinformation: Inga allergener.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.