×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Medlemspris -30%

  Ursolic Acid Hardcore, 150 caps

  Ursolic Acid Hardcore - Avancerad och innovativ muskelökare från Chained Nutrition för dig som vill bygga muskler och bränna fett!

  Läs mer

  fr. 195,00 kr

  Ordinarie pris: 279,00 kr

  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6590

  Ursolic Acid Hardcore - Avancerad och innovativ muskelökare från Chained Nutrition för dig som vill bygga muskler och bränna fett!

  • Påverkar både muskelökning och fettförbränning.
  • I kapselform för bättre upptag. 
  • Förbättrar insulinkänsligheten.
  • Stimulerar produktion av kväveoxid.
  • Högkoncentrerad - hela 200 mg ursolsyra per kapsel!

  Ursolic Acid Hardcore är ett högkoncentrerat tillskott med den potenta substansen ursolsyra. Användningen av ursolsyra som kosttillskott har ökat explosionsartat de senaste åren då allt fler har blivit bekanta med de många positiva effekterna.

  En av dessa effekter är att ursolsyra förefaller ha en facilliterande verkan på fettförlust. Under en diet när man försöker minimera mängden fett och få fram muskeldefinitionen förstärker Ursolic Acid Hardcore effekten du får av ett genomtänkt kost- och träningsprogram. 

  Ursolsyra har dessutom visats ha en positiv effekt på muskel- och styrkeökningar. Genom att lägga till Ursolic Acid Hardcore till dina nuvarande kostillskott kan du med andra ord uppleva större ökningar i båda muskelmassa och styrka. 

  I tillägg till detta kan ursolsyra även förbättra insulinkänsligheten och stimulera produktionen av kväveoxid. En bra insulinkänslighet innebär att mindre insulin krävs för att ta upp kolhydrater ur blodet, vilket är bra för hälsan såväl som formen. En ökad produktion av kväveoxid gör att mer blod och näring kan transporteras till muskulaturen och det förbättrar i sin tur både pump och återhämtning.

  Chained Nutrition kan med Ursolic Acid Hardcore erbjuda ett högeffektivt kostillskott för den seriösa gymbesökaren, oavsett om målet är en ökad muskelmassa eller minskad fettmassa!

  Doseringsanvisning: Ta 3 kapslar 2 gånger dagligen i samband med måltid. 

  Antal doseringar per förpackning: 25

  InformationDetta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten. 

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  7 omdöme(n)

  per sida

  7 omdöme(n)

  per sida

  Produktbeskrivning: Kosttillskott med ursolsyra.

  Innehåll: 150 kapslar.

  Innehåll Per 6 kapslar Per 1 kapsel
  Extrakt av Eriobotrya japonica 4800 mg 800 mg
  - varav Ursolsyra 1200 mg 200 mg
  Bioperine® 2 µg 0,33 µg
  - vara Piperin 1,9 µg 0,32 µg

  Ingredienser: Extrakt av Eriobotrya japonica (källa till ursolsyra), kapsel (gelatin, färgämne: titandioxid), fyllnadsmedel (cellulosa, kalciumfosfater), emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), Bioperine® extrakt av Piper nigrum (källa till Piperin).

  Förvaring: Förvaras i rumstemperatur.

  Allergiinformation: Inga allergener.