×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller -28%

  Ultimate Vitamins & Minerals, 60 tabletter

  Ultimate Vitamins & Minerals från Star Nutrition är en multivitamintablett som inkluderar antioxidanterna vitamin-A, -E, -C och Selen. Balanserat vitamin- och mineralkomplex.

  Läs mer

  fr. 129,00 kr

  Ordinarie pris: 179,00 kr

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 637

  Ultimate Vitamins & Minerals från Star Nutrition är en multivitamintablett som inkluderar antioxidanterna vitamin-A, -E, -C
  och Selen. Balanserat vitamin- och mineralkomplex.

  • 12 vitaminer.
  • 8 mineraler.
  • Oliola.+ Astaxanthin örstärkt med Astaxanthin och Olivbladsextrakt. 
  • Tidigare Only One Advanced

  Ultimate Vitamins & Minerals från Star Nutrition ger dig 400 IU D-vitamin vilket är 200 % av det dagliga rekommenderande intaget. Ultimate Vitamins & Minerals innehåller ett balanserat komplex av vitaminer och mineraler. En tablett per dag vid sidan av en varierad kost hjälper till att upprätthålla kroppens reserver av essentiella mikronäringsämnen.

  Ultimate Vitamins & Minerals är dessutom berikad med astaxanthin och antioxidanter från bland annat Vitamin A (betakaroten), E-vitamin, C-vitamin och selen. Antioxidanter bidrar till att skydda kroppens celler mot fria radikaler i omgivningen. Ultimate Vitamins & Minerals innehåller även Oliola, ett olivextrakt med en standardiserad halt hydroxytyrosol som skyddar mot oxidation av LDL-kolesterol och hjälper dig bevara ett friskt hjärtkärlsystem.

  Doseringsinstruktioner: 1 tablett tillsammans med frukost. Tabletten är täckt av en yta som gör att den lätt glider ner i svalget och den har en skåra som gör att den enkelt kan delas.

  Antal serveringar per förpackning: 60.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 11 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 11 totala

  per sida

  Innehåll:

  Innehåll1 tablett
  Vitaminer  
  Vitamin A 83 µg, 10,4%*
  Vitamin D 10 µg, 200%*
  Vitamin E 10 mg, 83%*
  Vitamin C 200 mg, 250%*
  Tiamin 1,1 mg, 100%*
  Riboflavin 1,4 mg, 100%*
  Niacin  30 mg, 188%*
  Vitamin B6 1,3 mg, 93%*
  Folsyra 200 µg, 100%*
  Vitamin B12 10 µg, 400%*
  Biotin 100 µg, 200%*
  Pantotensyra 15 mg, 250%*
  Mineraler  
  Magnesium 250 mg, 67%*
  Järn 10 mg, 71%*
  Zink 12 mg, 120%*
  Koppar 2 mg, 200%*
  Mangan 2 mg, 100%*
  Selen 50 µg, 91%*
  Krom 125 µg, 313%*
  Jod 200 µg, 133%*

  *Procent av dagligt referensintag 

  Innehåller även:

  Innehåll1 tablett
  Oliv extrakt 167 mg
  varav hydroxytyrosol 5 mg
  Astaxanthin 0,5 mg

  Ingredienser: Magnesiumoxid, askorbinsyra, fyllnadsmedel mikrokristallin cellulosa, oliv extrakt [Olea europea], järnglukonat, kapsel ([förtjockningsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa, hydroxipropylcellulosa], färgämne titandioxid, fyllnadsmedel fettsyra, [färgämne: röd järnoxid , svart järnoxid, gul järnoxid]), stabiliseringsmedel tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, nikotinamid, vitamin E-acetat [gelatin], klumpförebyggande medel (kiseldioxid), manganglukonat, kalcium-D-pantotenat, zinkoxid, kopparglukonat, stearinsyra pulver, L-selenometionin, astaxantin, emulgeringsmedel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror), betakaroten, vitamin D3, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), vitamin B6 pyridoxin HCL, tiamin HCL, vitamin B2 (riboflavin), chromiumpicolinate , kaliumjodid, folsyra, D-biotin (vitamin H), vitamin B12 Kristallint.

   

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.