×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller -31%

  Ultimate Shred, 90 caps

  UItimate Shred - Nu är det dags att se resultat! Star Nutritions nya högintensiva fettförbrännare Ultimate Shred ger dig den sista nyckeln till en stenhård fysik!

  Läs mer

  fr. 159 kr

  Ordinarie pris: 229 kr

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6894

  Ultimate Shred - Nu är det dags att se resultat! Star Nutritions nya högintensiva fettförbrännare Ultimate Shred ger dig den sista nyckeln till en stenhård fysik! 

  Star Nutrition introducerar med stolthet Ultimate Shred; fettförbrännaren som excellerar din jakt mot en hård fysik och fettfri muskelmassa!

  • Främjar en intensiv fettförbränning via 9 synergiskt verksamma ämnen
  • Kraftigt uppiggande
  • Termogen och aptitdämpande - hjälper dig hålla dieten på topp
  • Centralstimulerande och prestationsökande

  Ultimate Shred är sammansatt av hela 9 stycken verksamma ämnen som tillsammans skapar en optimal miljö för effektiv fettförbränning i samband med hård träning. 

  Två extraordinära ämnen i Ultimate Shreds formula: 

  - VitaCholine™: Kolin deltar i fettförbränningen och kan vara bra som tillskott under diet för att öka förbränningen. Kolin finns också med vid nedbrytning och upptagning av de fettlösliga vitaminerna A, D, E och K.

  - CapsiMax™, patenterat pepparextrakt som främjar förbränningen av fett och accelererar förbränningen av fettdepåerna. Shred är utrustad med 25 mg CapsiMax™ per kapsel!

  För att du skall upprätthålla en osviklig prestationsförmåga och bibehållet fokus under en sträng diet har Star Nutrition självklart berikat Ultimate Shred med såväl koffein (100 mg/kapsel) som extrakt av grönt té och gröna kaffebönor!

  Star Nutrition Ultimate Shred - När det är dags för resultat!

  Doseringsanvisning: Ta 2-3 kapslar dagligen.

  Antal doseringar per behållare: 30/45

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten. Innehåller koffein (300 mg/dagsdos).

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  3 omdöme(n)

  per sida

  3 omdöme(n)

  per sida

  Varubeteckning: Kosttillskott med växtextrakt, koffein och aminosyror. Innehåller kolin som bidrar till normal fettomsättning. Innehåller koffein (300 mg per dagsdos). Rekommenderas ej för barn och gravida.

   

  Nettovikt: 71,5 g (90 kapslar)

   

  Innehåll

  Per 1 Kapsel

  Per 3 Kapslar

  Coffea robusta

  250 mg

  750 mg

  varav klorogensyra

  125 mg

  375 mg

  VitaCholine™

  100.5 mg

  301.5 mg

  varav kolin

  41.7 mg

  125 mg

  Camellia sinensis

  100 mg

  300 mg

  varav polyfenoler

  95 mg

  285 mg

  varav katechiner

  66.5 mg

  199.5 mg

  varav epigallokatechingallat

  29.9 mg

  89.7 mg

  varav koffein

  7 mg

  21 mg

  Koffein

  88 mg

  264 mg

  Citrus paradisi

  40 mg

  120 mg

  varav flavonoider

  18 mg

  54 mg

  varav naringin

  11 mg

  33 mg

  CapsiMax™

  25 mg

  75 mg

  DL-Fenylalanin

  25 mg

  75 mg

  L-Tyrosin

  16.6 mg

  49.8 mg

  Piper nigrum

  0.5 mg

  1.5 mg

  varav piperin

  0.48 mg

  1.4 mg

   

  Ingredienser

  Extrakt av grönt kaffe [Coffea robusta] (klorogensyra 50%, koffein 2%), kapsel (bovint gelatin), VitaCholine™ kolinbitartrat, extrakt av grönt te [Camellia sinensis] (95% polyfenoler, varav: katechiner 70%, varav: epigallokatechingallat 45%, koffein 7%), koffein, extrakt av grapefrukt [Citrus paradisi] (45% flavonodier), DL-fenylalanin,

  CapsiMax™ extrakt av cayennefrukt [Capsicum annuum], klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), L-tyrosin, fuktighetsbevarande medel (vit mineralolja), extrakt av svartpeppar [Piper nigrum] (95% piperin).

  Allergiinformation: Innehåller inga allergener. Innehåller koffein (300 mg/dagsdos).