×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Ultimate Shape, 60 caps

  Ultimate Shape - Komplex och högeffektiv fettförbrännare av senaste modell från Star Nutrition Hers som optimerar dina resultat via hela 9 verksamma ämnen.

  Läs mer
  279,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6685

  Ultimate Shape - Komplex och högeffektiv fettförbrännare av senaste modell från Star Nutrition Hers som optimerar dina resultat via hela 9 verksamma ämnen. 

  • Perfekt för atleten som vill gå ner i vikt, oavsett träningsnivå.
  • Ger en uppiggande effekt under diet (300 mg koffein per dagsdos).
  • Termogen och aptitdämpande.
  • Berikad med krom för optimal blodsockerbalans.

  Ultimate Shape - avancerad fettförbrännare från Star Nutrition Hers som täcker alla viktiga aspekter för en kontrollerad och effektiv fettförbränning och viktnedgång!

  Med en avancerad sammansättning med hela 9 verksamma ämnen blir Shape en av de intressantaste fettförbränningsprodukterna på marknaden, i synnerhet för atleten som söker alternativ till de nästan i överkant starka produkterna som utgör en stor del av utbudet. 

  Ultimate Shapes verkan spänner över flertalet processer för optimal fettförbränning med bland annat Capsimax™, som med hjälp av chilifruktens capsaicinesätter igång kroppens naturliga fett- och energiförbränning, kolin som hjälper till vid fettförbränningen i kroppen och ingår i cellernas uppbyggnad, L-karnitintartrat som stimulerar kroppens fettförbränning genom att öka kroppens användning av frigjort fett som energigivande bränsle samt en väl avvägd dos Camelia Sinensis.

  Våra produktutvecklare har naturligtvis sett till att Ultimate Shape håller ditt fokus och din energi på topp under dieten med 300 mg koffein per dagsdos, samt adderat en god mängd krom så att ditt blodsocker hålls stabilt och du undviker de dippar som en hård diet och träning annars kan leda till.

  Shape är årets hetaste fettförbränningsprodukt!

  Doseringsanvsining: Ta 1 kapsel 2-3 gånger per dag.

  Antal doseringar per behållare: 60 kapslar, 20/30 doseringar.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  10 omdöme(n)

  per sida

  10 omdöme(n)

  per sida

  Varubeteckning: Kosttillskott med koffein, växtextrakt och krom. Krom bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer.  Innehåller kolin som bidrar till normal fettomsättning. Innehåller koffein (300 mg per dagsdos). Rekommenderas ej för barn och gravida. Koffein ökar vakenhet och uppmärksamhet.

   

  Nettovikt: 41 g

   

  Innehåll  Per 2 kapsler Per 3 kapsler
  Coffea Robusta 800 mg 1200 mg
  klorogensyra  400 mg 600 mg
  VitaCholine® 201 mg 301,5 mg
   kolin 83,4 mg 125 mg
  Koffein 200 mg 300 mg
  L-Karnitinnitrat 100 mg 150 mg
  Gallussyramonohydrat 80 mg 150 mg
  Camellia sinensis 60 mg 90 mg
  Capsimax™ 50 mg 75 mg
   varav capsaicin 1 mg 1,5 mg
  Olea europaea 15 mg 22,5 mg
   varav oleuropein 0,9 mg 1,35 mg
  Krom 80 µg (200%*) 120 µg (300%*)
  * - Prosent av daglig referanse inntak

  Ingredienser: Extrakt av grönt kaffe [Coffea robusta] (50% klorogensyra), kapsel  (hydroxipropylmetylcellulosa), VitaCholine®; kolinbitartrat (41.5% kolin), koffein, L-karnitintartrat, gallussyramonohydrat, extrakt av grönt te [Camellia sinensis] (7% koffein), Capsimax™ pepparextrakt [Capsicum annuum] (2% capsaicin), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), extrakt av olivblad [Olea europaea] (6% oleuropein), fuktighetsbevarande medel (veg. glycerin), kromklorid.

  Allergiinformation: Innehåller inga allergener. Innehåller koffein (300 mg/dagsdos)