×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -40%

  Ultimate Omega-3, 80%, BIG BUY 450 caps

  5 x Ultimate Omega-3 80% är ett högkoncentrat omega-3-tillskott från Star Nutrition. 80% omega-3, packat i omatchat små kapslar.

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 597 kr

  995 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SETBBUO8

  BIG BUY: 5 x Ultimate Omega-3, 80%, 90 caps.

  Köp fler - spara mer! En generös volymrabatt för dig som gör stora inköp. Gå ihop med brorsan, syrran, träningskompisen eller grannen och spara ordentligt med pengar! 

  Läs mer om produkten

  • Ultimate Omega-3, 80%, 90 caps

   Vad är Ultimate Omega-3 80%?

   Ultimate Omega-3 80% är ett extremt högkoncentrerat omega-3-tillskott från Star Nutrition. 80% omega-3, förpackat i små och lättsvalda kapslar.

   • Högkoncentrerat: 80% omega-3!
   • Hög halt EPA och DHA
   • Främjar en god hjärt- och kärlhälsa
   • Essentiellt fett – viktigt för dig som inte äter fisk

   Omega-3 är en klassiker i kosttillskottsammanhang, som lämpar sig lika bra för hårdsatsande atleter som för motionärer. Omega-3 är en familj fleromättade fettsyror som kroppen inte kan tillverka själv och som är avgörande för en god hälsa. Bland mycket annat så spelar de en viktig roll för hjärt- och kärlhälsan, hjärnan och fettförbränningen.

   Små och lättsvalda kapslar

   Siffran ”80” i namnet kommer från att 80% av fettet kommer från omega-3, vilket gör det till ett av de mest högkoncentrerade omega-3-tillskotten på sportnutritionsmarknaden. Av dessa omega-3-fettsyror kommer hela 87.5% från de som står för majoriteten av hälsofördelarna: EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra). Som en följd av den höga koncentrationen har produkten även betydligt mindre kapslar än konventionella omega-3-produkter.

   Det här är Golden Omega®

   Fiskoljan i Ultimate Omega-3 80% kommer från ett företag och varumärke som heter Golden Omega®. Golden Omegas anläggningar är belägna i Arica, ett stenkast från ett av världens rikaste fiskevatten. Detta ger dem tillgång till det färskaste råvarumaterialet, fiskat ur oförorenade vatten av fiskebolag som är certifierade av IFFO RS och Friend of the Sea.

   Doseringsanvisning: Inta 2–3 kapslar per dag.

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

   Ingredienser: Fiskolja, kapsel (bovint gelatin), fuktighetsbevarande medel (glycerol), vatten, antioxidant (tokoferolrika extrakt).

   Allergener: Tillverkad i en lokal där även soja lecitin och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår därav.  

   Förvaring: Förvaras torrt vid rumstemperatur.

   Innehåller

   2 kapslar

   3 kapslar

   Omega-3 fettsyror

   800 mg

   1200 mg

     varav EPA

   400 mg

   600 mg

     varav DHA

   300 mg

   450 mg

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.