×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Ultimate Omega-3, 80%, 90 caps

  Ultimate Omega-3 80% är ett högkoncentrat omega-3-tillskott från Star Nutrition. 80% omega-3, packat i omatchat små kapslar.

  Läs mer
  199 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 66556

  Vad är Ultimate Omega-3 80%?

  Ultimate Omega-3 80% är ett extremt högkoncentrerat omega-3-tillskott från Star Nutrition. 80% omega-3, förpackat i små och lättsvalda kapslar.

  • Högkoncentrerat: 80% omega-3!
  • Hög halt EPA och DHA
  • Främjar en god hjärt- och kärlhälsa
  • Essentiellt fett – viktigt för dig som inte äter fisk

  Omega-3 är en klassiker i kosttillskottsammanhang, som lämpar sig lika bra för hårdsatsande atleter som för motionärer. Omega-3 är en familj fleromättade fettsyror som kroppen inte kan tillverka själv och som är avgörande för en god hälsa. Bland mycket annat så spelar de en viktig roll för hjärt- och kärlhälsan, hjärnan och fettförbränningen.

  Små och lättsvalda kapslar

  Siffran ”80” i namnet kommer från att 80% av fettet kommer från omega-3, vilket gör det till ett av de mest högkoncentrerade omega-3-tillskotten på sportnutritionsmarknaden. Av dessa omega-3-fettsyror kommer hela 87.5% från de som står för majoriteten av hälsofördelarna: EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra). Som en följd av den höga koncentrationen har produkten även betydligt mindre kapslar än konventionella omega-3-produkter.

  Det här är Golden Omega®

  Fiskoljan i Ultimate Omega-3 80% kommer från ett företag och varumärke som heter Golden Omega®. Golden Omegas anläggningar är belägna i Arica, ett stenkast från ett av världens rikaste fiskevatten. Detta ger dem tillgång till det färskaste råvarumaterialet, fiskat ur oförorenade vatten av fiskebolag som är certifierade av IFFO RS och Friend of the Sea.

  Doseringsanvisning: Inta 2–3 kapslar per dag.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  3 omdöme(n)

  per sida

  3 omdöme(n)

  per sida

  Ingredienser: Fiskolja, kapsel (bovint gelatin), fuktighetsbevarande medel (glycerol), vatten, antioxidant (tokoferolrika extrakt).

  Allergener: Tillverkad i en lokal där även soja lecitin och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår därav.  

  Förvaring: Förvaras torrt vid rumstemperatur.

  Innehåller

  2 kapslar

  3 kapslar

  Omega-3 fettsyror

  800 mg

  1200 mg

    varav EPA

  400 mg

  600 mg

    varav DHA

  300 mg

  450 mg