×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Ultimate MSM, 90 Caps

  Ultimate MSM Caps är ett högkvalitativt MSM-tillskott från Star Nutrition. Berikat med C-vitamin, som bidrar till en normal kollagenuppbyggnad.  

  Läs mer
  89 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6892

  Ultimate MSM Caps är ett högkvalitativt MSM-tillskott från Star Nutrition. Berikat med C-vitamin, som bidrar till en normal kollagenuppbyggnad.

  • Innehåller OptiMSM® - varumärkesskyddad MSM-formula av högsta kvalitet.
  • 800 mg MSM per kapsel.
  • Innehåller c-vitamin - bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.
  • Finns i både kapslar och pulverform.

  MSM, metylsulfonylmetan, är en naturlig svavelkälla som återfinns främst i gröna växter och frukt. Svavel har en viktig roll i vår kropp och utgör bland annat beståndsdel i kollagen som finns i brosk, senor, bindväv, skelett, hud, hår och naglar.

  OptiMSM® - Star Nutrition strävar alltid efter högsta möjliga kvalitet i sina tillskott, och har därför valt att använda OptiMSM® som källa i produktionen av sitt MSM. OptiMSM®  är varumärkesskyddat av välkända Bergstrom Nutrition och är en mycket ren och högkvalitativ form av MSM (metylsulfonylmetan).

  C-vitamin - Star Nutrition Ultimate MSM innehåller även en rik dos c-vitamin C som bidrar till en normal kollagenbildning. 

  Ultimate MSM finns både som kapslar och i pulverform – välj själv vilket format som passar dig bäst!

  MSM är ett populärt tillskott som används inom styrketräning och uthållighetsträning såväl som kampsport.

  Doseringsanvisning: 1-4 kapslar dagligen.

  Antal doseringar per behållare: 22-90 dagars förbrukning.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  2 omdöme(n)

  per sida

  2 omdöme(n)

  per sida

  Varubeteckning: Kosttillskott med OptiMSM® (metylsulfonylmetan) och vitamin C. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.

   

  Nettovikt: 84,7 g (90 kapslar).

   

  Innehåll Per 1 kapsel Per 4 kapslar
  OptiMSM® (metylsulfonylmetan) 800 mg 3200 mg
  Vitamin C 11.5 mg, (14%*) 46 mg, (57%*)
  * - Procent av dagligt referensintag

  Ingredienser: OptiMSM® (metylsulfonylmetan), fyllnadsmedel hydroxypropylmetylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), vitamin C (magnesiumaskorbat), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

  Allergener: Tillverkad i en lokal där även fisk (omega-3), soja lecitin och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår därav.