×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller -18%

  Ultimate Creatine Complex, 60 caps

  Ultimate Creatine Complex - Star Nutrition Hers snabbverkande prestationshöjare utan vattenbindande. Lättdoserat och hypereffektivt.

  Läs mer

  fr. 89,00 kr

  Ordinarie pris: 109,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6670

  Ultimate Creatine Complex - Star Nutrition Hers snabbverkande prestationshöjare utan vattenbindande. Lättdoserat och hypereffektivt.

  • Ökar styrka, uthållighet och explosivitet utan stim eller onödig utfyllnad.
  • Lättdoserad.
  • Snabbverkande effekt.
  • Binder ej vätska - perfekt för atleten som vill unvika viktökning i samband med kreatinintag.

  Kreatin i olika former är och har länge varit en av de tryggaste metoderna för att nå en ökad prestationsförmåga. Star Nutrition Hers Ultimate Creatine Complex innehåller den ph-buffrade formen, Kre-Alkalyn, för att erbjuda maximal effekt utan att binda vatten i musklerna. Därigenom slipper du både den vätskeansamling som vanligt kreatin kan innebära, samt den påladdningsfas som ofta är nödvändig.

  Ultimate Creatine Complex är lättdoserat och effektivt med omedelbar verkan.

  Utöver Kre-Alkalynet har Star Nutritions Hers berikat formulan med D-Pinitol, ett ämne som är perfekt att använda under diet i samband med träning då det ökar cellvolymen trots ett kolhydratfattigt kostintag, och därigenom stärker dina förutsätnningar till bibehållen och ökad muskelmassa.

  Även en väl avvägd dos kanelextrakt är tillsatt, vilket kan hålla blodsockernivån i balans och därigenom hålla din prestationsförmåga på en kontinuerligt hög nivå!

  Trygg, säker och effektiv prestationshöjning med Ultimate Creatine Complex!

  Doseringsanvisning: Ta 2 kapslar 30 minuter före träningen.

  Antal doseringar per behållare: 30 (60 caps).

  Information:  Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  3 omdöme(n)

  per sida

  3 omdöme(n)

  per sida

  Varubeteckning: Kosttillskott med Kre-Alkalyn®, kanelextrakt och D-pinitol. Kreatin ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning.

   

  Nettovikt: 55,2 g (60 caps)

   

  Innehåll

  2 kapslar

  Kre-Alkalyn®

  1500 mg

  Kanelextrakt

  50 mg

  D-Pinitol

  25.6 mg

   

  Ingredienser: Kre-Alkalyn® (kreatinmonohydrat), veg. kapsel (stabiliseringsmedel [hydroxypropylmetylcellulosa]), kanelextrakt [Cinnamomum cassia], D-Pinitol, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror (veg.), kiseldioxid).

  Allergener: Tillverkad i en lokal där även fisk (omega-3), soja lecitin och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår därav.