×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Ultimate Creatine, 90 caps

  Öka i styrka och explosivitet med Ultimate Creatine, lättdoserat kreatintillskott från Star Nutrition!

  Läs mer
  159 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6529-002

  Öka i styrka och explosivitet med Ultimate Creatine, lättdoserat kreatintillskott från Star Nutrition!

  • Binder ej vatten
  • Fantastisk styrka och explosivitet
  • Grym pump och ökad muskelvolym
  • PH-buffrat
  • Snabbverkande – tag endast 30 min innan träning 

  Ultimate Creatin tidigare välkända Kre-Alkalyn. Kreatin som tillskott för ökad styrka och explosivitet är en sedan länge erkänt fungerande metod. Funktionsverkan i kreatin är att det fyller på kreatinfosfatdepåerna i musklerna. Kreatinfosfat är den fjärde största beståndsdelen i muskelvävnaden och fungerar effektivt som bränsle till musklerna under anaerob och explosiv träning, till exempel styrketärning, crossfit eller hård fysisk idrott.

  Att kreatinfosfatnivåerna fylls upp leder även till ökat pump och muskelvolym, samtidigt som explosiviteten och styrkan når sitt max!

  Star Nutrition har med Ultimate Creatine tagit fram ett kreatintillskott som äntligen levererar ett alternativ för dig som ogillat den vätskeansamling och viktökning som standardmodellens kreatinmonohydratpulver innebär. För det första är molekylen stabil vilket gör att den inte börjar brytas ner till det verkningslösa ämnet kreatinin när den blandas i vatten. Det gör att du får större effekt, det vill säga en större ökning av din styrka och explosivitet, trots en lägre dos.

  För det andra är Ultimate Creatine utomordentligt snabbverkande och behöver endast intas ca 30 min innan träning, att jämföra med standardutfört kreatinpulver som ofta hänvisar till flertalet olika doseringar och mått, vid flera tillfällen om dagen. Dosera rätt – dosera lätt med Ultimate Creatine lätthanterade kapslar!

  Rekommenderad dosering: Intag 2-3 kapslar med ett glas vatten, ca 30 min innan träning.

  Antal serveringar per burk: 30.

  Information: Detta är ett kreatintillskott för ökad styrka och explosivitet. Skall ej ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn. Rekommenderad dosering bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  5 omdöme(n)

  per sida

  5 omdöme(n)

  per sida

  Innehåll:

  Doseringsstorlek: 2-3 kapslar

  Antal kapslar per behållare: 90 kapslar

  Storlek per kapsel: 750 mg

  Innehåll Per 2 kapslar Per 3 kapslar
  Kre-Alkalyn 1500mg 2250mg

  Övriga ingredienser: Kre-Alkalyn (kreatinmonohydrat), kapsel (bovint gelatin), färgämne (titandioxid)

  Allergener: Tillverkad i en lokal där även fisk (omega-3), soja lecitin och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår därav.