×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller -30%

  Ultimate CLA, 90 caps

  Storsäljande och välstuderad fettförbrännare från Star Nutrition. Ultimate CLA innehåller CLA från den högkvalitativa råvaran Clarinol™. 

  Läs mer

  fr. 119,00 kr

  Ordinarie pris: 169,00 kr

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 629-1

  Storsäljande och välstuderad fettförbrännare från Star Nutrition. Ultimate CLA innehåller CLA från den högkvalitativa råvaran Clarinol™. 

  • Högkoncentrerat kosttillskott med CLA (konjugerad linolsyra)
  • Påskyndar fettförlust
  • Hämmar aptiten – lättare att hålla sig till dieten!
  • Välstuderat, effektivt och säkert
  • Fri från koffein och annan centralstimulantia

  Det är svårt att diskutera fettförbrännare utan att beröra den veritabla klassikern CLA. CLA, som är den engelska förkortningen av konjugerad linolsyra, är en naturlig transfettsyra som efter årtionden på sportnutritionsmarknaden har gjort sig känd för sin förmåga att påskynda viktnedgång och fettförlust.

  Viktnedgång är mer eller mindre en fråga om ren matematik; man måste förbruka mer kalorier än vad man stoppar i sig. Gör man det tvingas kroppen ta energi från fettväven vilket i längden resulterar i att kroppsfettsmängden minskar. CLA har i flera studier visats underlätta denna process, vilket involverar tre separata effekter:

  Den första av dessa är att CLA minskar aptiten, vilket gör det lättare att hålla sig till sin diet utan att förlora kampen mot hungern. Den andra är att CLA ökar kaloriförbrukningen och på så vis förbättrar dina odds för att uppnå det kaloriunderskott som krävs för att gå ner i vikt. Den tredje och sista effekten är att CLA förhindrar att kalorierna vi äter lagras in i fettväven.

  Star Nutritions Ultimate CLA utgörs till 100% av den varumärkesskyddade CLA-källan Clarinol™. Denna CLA-form är särskilt fördelaktig då den 1) har en hög koncentration av rent CLA och 2) består av de mest potenta CLA-formerna.

  Doseringsanvisning: 1 kapsel 3 gånger dagligen. Överskrid ej 3 kapslar per dag. Använd max 6 månader i sträck.

  Antal serveringar per burk: 30.

  Allergener: Tillverkad i en lokal där även sojalecitin och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår därav.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 22 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 22 totala

  per sida

  Innehåll per dosering (1 kapsel) respektive per dagsdos (3 kapslar)
   

    1 kapsel 3 kapslar
  Clarinol™ 1000 mg 3000 mg
  -därav CLA 780 mg 2340 mg

  Ingredienser: Clarinol® (källa till CLA), kapsel (bovint gelatin, stabiliseringsmedel; glycerol), antioxidant (tokoferolrika extrakt).


  Övriga ingredienser: Kapselmaterial (bovingelatin)