×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Ultimate Citrulline, 200 g

  Ultimate Citrulline är en prestationshöjare med L-citrullin och glutation. Den ökar pumpen och förbättrar styrkeuthålligheten.

  Läs mer
  199 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 901991

  Ultimate Citrulline

  Star Nutrition Ultimate Citrulline är en unik prestationshöjare som ökar pumpen och styrkeuthålligheten. Den består av en vetenskapligt beprövad kombination av L-citrullin och glutation.

  • Kombination av L-citrullin och glutation
  • Mer effektivt än L-citrullin för sig själv
  • Stimulerar produktionen av kväveoxid (NO) -> ökar blodflödet till musklerna
  • Förbättrar styrkeuthålligheten och pumpen
  • Vetenskapligt beprövad ingredienskombination

  Ultimate Citrulline är en högkvalitativ prestationshöjare som består av en blandning av L-citrullin och Setria®, en varumärkesskyddad form av reducerad glutation. Ultimate Citrulline ökar blodflödet till musklerna, förbättrar styrkeuthålligheten och ökar pumpen.

  Hur verkar ingredienserna?

  L-citrullin är en klassisk PWO-ingrediens som ökar produktionen av kväveoxid (NO) vilket får blodådrorna att vidgas vilket gör att mer blod tar sig till muskeln. Detta förbättrar dels uthålligheten och ökar dels känslan av ”pump” under passet. Kombinationen av L-citrullin och glutation, en naturlig antioxidant, har visats vara ännu effektivare när det kommer till att öka produktionen av kväveoxid jämfört med endast L-citrullin.

  En beprövad kombination

  I en studie från 2015 undersöktes effekten av 2 gram L-citrullin för sig själv, 2 gram L-citrullin i kombination med 200 mg glutation, endast glutation eller placebo på kväveoxidnivåerna (1). Deltagarna åt sitt kosttillskott dagligen i en vecka och den sista dosen togs en timme före träning.

  Kväveoxidnivåerna (via nedbrytningsprodukter av kväveoxid) mättes direkt efter och 30 minuter efter styrketräningspasset. Nivåerna var ökade efter intag av både L-citrullin och L-citrullin i kombination med glutation, men nivåerna var högre i kombinationsgruppen.

  Vem kan använda Ultimate Citrulline?

  Ultimate Citrulline kan användas av alla som normalt använder liknande prestationshöjande ingredienser som vanligt L-citrullin, L-arginin eller PWO:s. Den funkar utmärkt att kombinera med andra prestationshöjande produkter som inte innehåller något eller endast innehåller lite L-citrullin.

  Referenser

  1) McKinley-Barnard et al. (2015) Combined L-citrulline and glutathione supplementation increases the concentration of markers indicative of nitric oxide synthesis Journal of the International Society of Sports Nutrition (2015) 12:27

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  3 omdöme(n)

  per sida

  3 omdöme(n)

  per sida

  Kosttillskott med L-citrullin och reducerad glutation

  Rekommenderad daglig dos: 1–2 skopor per portion (5 ml≈3.3 g). Blanda med vatten och inta en timme före träning.

  Innehåll

  1 skopa

  2 skopor

  Citrullinmalat

  3000 mg

  6000 mg

  Setria® (reducerad glutation)

  200 mg

  400 mg

  Ingredienser: L-citrullinmalat, reducerad glutation (Setria®), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

  Förvaring: Förvaras torrt vid rumstemperatur.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.