×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Trib-70, 100 kapslar

  Trib-70, ett kosttillskott från Fairing, innehåller Tribulus terrestris extraherat för hela 70 % furostanolsaponiner.

  Läs mer
  285 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6966

  Trib-70, ett kosttillskott från Fairing, innehåller Tribulus terrestris extraherat för hela 70 % furostanolsaponiner. Trib-70 tillhör produktkategorin muskelökning.

  • 3 000 mg Tribulus vid full servering
  • Starkt koncentrerad med 70 % furostanolsaponiner
  • Populär produkt i produktkategorin muskelökning

  Trib-70 från Fairing är en av de mest koncentrerade Tribulus-produkterna på marknaden. Många produkter håller en koncentration på 55 % men Fairing har valt ett extrakt på hela 70 % furostanolsaponiner. Furostanolsaponiner tillhör gruppen steroidala saponiner.

  Tribulus terrestris eller tiggarnöt, har en lång historisk användning i Kina, Indien och vissa Europeiska länder. I modern tid så har Tribulus upptäckts av atleter och tränande individer och Tribulus är sedan många år en fortsatt populär produkt i produktkategorin muskelökning.

  Trib-70 är ett stapeltillskott för många och då är det viktigt att välja rätt extrakt av tribulus och inte nöja sig med den rena växten. Ett extrakt försäkrar dig om att din tribulus innehåller en exakt mängd steroidala saponiner. Välj därför Trib-70 som ger dig hela 525 mg furostanolsaponiner per kapsel.

  Antal doser per förpackning: 25 – 50 st.

  Rekommenderad daglig dos: 1-2 kapslar, 2 gånger dagligen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

  Förvaring: Förvaras torrt i väl försluten originalförpackning.

  Övrig information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  2 omdöme(n)

  per sida

  2 omdöme(n)

  per sida

  Innehållstabell:

  Innehåll:

  1 kapsel

  2 kapslar

  4 kapslar

  Tribulus terrestris (70% extrakt)

  750 mg

  1 500 mg

  3 000 mg

  - varav furostanolsaponiner

  525 mg

  1 050 mg

  2 100 mg

  Ingredienser och allergener:

  Tribulus Terrestris-extrakt (standardiserat till 70% furostanolsaponiner), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), kapsel (gelatin [bovint], färg [karmosin, titandioxid, järnoxid]).