0
0

Just nu fri frakt vid köp över 99 kr!

Skor

Här hittar du ett stort urval av gymskor dam från välkända varumärken till riktigt bra priser. Hitta de gymskor som passar just dina behov, för att du ska kunna maxa dina... Här hittar du ett stort urval av gymskor dam från välkända varumärken till riktigt bra priser. Hitta de gymskor som passar just dina behov, för att du ska kunna maxa dina resultat och undvika skador. Läs mer

Skor till träningen

Med rätt skor kan du ta din träning till nästa nivå, både vad gäller tuff styrka, kondition, flexibilitet eller koordination. Här hittar du gymskor från kända märken som Adidas, Nike och många andra. Vi erbjuder ett riktigt brett urval av gymskor dam så att du kan hålla toppform under ditt träningspass och minska risken för vanliga utslitningsskador som uppstår om du tränar med fel skor på fötterna. Oavsett vilken träning du ägnar dig åt är faktiskt ett par bra gymskor en av de viktigaste komponenterna.

Inomhus och utomhus

Tränar du inomhus, exempelvis lyfter vikter, kör en svettig runda på bandet eller går på pass, är rätt skor minst lika viktigt som när du tränar utomhus. Vi erbjuder grymma gymskor för inomhusträning och löparskor som kommer att få din löprunda att gå snabbare och kännas lättare och minskar risken för skador eftersom du har skor som lyfter dig i steget. Vi har allt inom gymskor dam så att du ska kunna hitta skorna som passar dina fötter och dina behov. Rätt skor gör träningen mer njutbar och maxar dina resultat.

Rätt träningsskor för passet

När du promenerar eller kör riktigt lätt träning kan du göra det i några av våra fräscha sneakers, men för dig som gillar att lyfta tungt krävs ett par tyngdlyftningsskor för att undvika skador och hålla en hög nivå med bra resultat. Skor för tyngdlyftning ökar stabiliteten och ger dig ett bra underlagsgrepp som kommer att märkas, och är ett måste för dig som lyfter. Vi har även grymma aerobicsskor för pulshöjande pass, som stöttar anklarna och ger dig ordentlig studs i varje steg så att du kan hålla toppnivå genom hela träningen. Här hittar du även ett brett urval av arbetsskor.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Färg

Storlek

Avbryt
Använd filter

Perry High Tops Pro, Red/Black

Gorilla Wear
999 kr
Köp Köp
Toppsäljare
Toppsäljare

Star High Tops, Black

Star Nutrition Gear
599 kr
Köp Köp

Perry High Tops Pro, White

Gorilla Wear
999 kr
Köp Köp

Perry High Tops Pro, Army Green

Gorilla Wear
999 kr
Köp Köp

Adidas Powerlift 4, Olive/Camo

Adidas Shoes
1,099 kr
Köp Köp
Toppsäljare
Toppsäljare

GW High Tops, Pink

Gorilla Wear
799 kr
Köp Köp

Perry High Tops Pro, Black/Grey/Camo

Gorilla Wear
999 kr
Köp Köp

SmellWell Black Zebra

SmellWell
99 kr

SmellWell Geometric Orange

SmellWell
99 kr

SmellWell Pink Zebra

SmellWell
99 kr

SmellWell Camo Green

SmellWell
99 kr

SmellWell Tropical Floral

SmellWell
99 kr

SmellWell Geometric Grey

SmellWell
99 kr

Women's FastLift 325, black/white

Inov-8
1,899 kr
Köp Köp