×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -30%

  The Good vs. The Evil Stack

  En kombo av stim-produkten Mr. Hyde och pump-produkten Dr. Jekyll. Bring the evil power out of you for the good intentions!

  Läs Mer

  Pris som konfigurerad: 559 kr

  798 kr

  I lagerLeveranstid: 1-3 arbetsdagar

  Art nr.: SETGOODVSEVIL

  The Good vs. The Evil Stack

  Läs mer om produkten

  • Dr. Jekyll, 30 servings

   Dr. Jekyll är en kraftfull pre-workout-produkt. Dr. Jekyll kombinerar effekterna av fokus och en extrem pump med tillsatta muskelstimulerande ingredienser som Betain och Kreatin.

   • Lågt stimulantinnehåll - 100mg koffein per dosering
   • Extrem pump och ökad uthållighet
   • Produkt anpassad att intas närhelst under dygnet   Dr. Jekyll innehåller mindre koffein och ingen annan stimulantia till skillnad från Mr. Hyde men Dr. Jekyll är mer inriktad på pump och uthållighet med hjälp av olika ingredienser som ej återfinns i Mr. Hyde.

   Dr. Jekyll kan tas när som helst på dagen och tack vare det låga koffeinbeloppet Dr. Jekyll är en av mycket få pre-workout-produkter som kan intas sent på kvällen och ändå ge dig god nattsömn.

   Tillhör du det riktiga hardcore-släktet? Hyde och Jekyll är exemplariska produkter att stacka tillsammans. Vi rekommenderar inledningsvis en halv portion Mr. Hyde med en dosering av Dr. Jekyll för att bedöma din tolerans.

   Produkten går även utmärkt att kombinera med NO3 Drive för ännu galnare pump!


   Dosering: Blanda en skopa av Dr. Jekyll med 240 ml kallt vatten. Konsumera 15 till 30 minuter före träning. Skaka burken inför varje dosering. Detta p.g.a att ingredienserna har olika densitet och kan lägga sig i olika skikt i burken.

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

   Innehåller: 30 servings

   Dosering: 1 skopa (10.1g)

    

   Innehåll per dosering:  
   Beta Alanin (CarnoSyn®) 2 g
   Kreatin monohydrat 2 g
   Glycerol Monostearat 1.5 g
   L-Arginin Alfa-Ketoglutarat [2:1] 750 mg
   L-Citrullin 500 mg
   Glukuronolakton 300 mg
   N-Acetyl L-Tyrosin 250 mg
   L-Ornitin HCl 250 mg
   Taurin 250 mg
   Betrotspulver 250 mg
   Betain HCl 100 mg
   Koffein 100 mg
   Kolinbitartrat 62.5 mg
   Inositol 50 mg

   Ingredienser: Beta alanin, kreatin monohydrat, Glycerolmonostearat, L-Arginin Alfa-ketoglutarat, Arom, Klumpförebyggande medel (Kalciumsilikat, Kiseldioxid), L-Citrullin, Glukuronolakton, Surhetsreglerande medel (Citronsyra), N-Acetyl L-Tyrosin, L-Ornitin hydroklorid, Taurin, Betrot (Beta Vulgaris), Sötningsmedel (Sukralos), Löslig majsfiber, Betain hydroklorid, Vattenfritt koffein, Kolinbitartrat, Inositol, Färgämne (E129)

   Allergiinformation: innehåller soja(lecitin).

  • Mr. Hyde Nitro X, 30 servings

   Mr. Hyde NitroX från Pro Supps. Förbättrad uppföljare till den omåttligt populära Mr.Hyde - En av de mest effektiva PWO:erna på marknaden. Dess avancerade blandning av leucin, centralstimulantia och Nitrosigine® gör Mr. Hyde NitroX  till en potent prestationshöjare.
    
   • Ger explosiv ökad styrka och förbättrad uthållighet
   • Hög dosering av kreatin
   • Potent kombination av termogena ämnen
   • Finns i fem goda smaker
   Mr. Hyde NitroX ger med verksamma doser av kreatinhydroklorat i varje portion med hjälp av Nitrosigine® och L-Citrullin ett ökat blodflöde och därmed näringsflödet till dina muskler. Tillsammans med bl.a mjölsyrahämmande BetaAlanin, uppiggande och effekthöjande koffein och Theacrine ger Mr. Hyde NitroX dig allt för att dina muskler ska kunna prestera hårdare under träningen.
    
   Detta är inte ett kosttillskott för nybörjaren. Du bör ha vant kroppen vid någon form av stimulans-produkt tidigare. Mr Hyde NitroX ska tas varsamt, och aldrig av någon med hjärtproblem eller dylikt. Prata med din läkare om du är osäker.
    
   OBS! Väldigt hög koffeinhalt, ta aldrig Mr Hyde NitroX om du tränar sent på kvällen/innan du ska sova.
    
   För avancerade användare, rekommenderar vi att stacka Mr. Hyde med Dr. Jekyll.
    
   Doseringsanvisning: Blanda 1 skopa med ~230 ml vatten i en shaker. Skaka i 5-10 sekunder och inta 30 minuter innan träningspasset. Börja med 0,5 skopa för att fastställa din toleransnivå. Överskrid inte 1 servering på en 24-timmarsperiod. För bästa resultat, stacka med Dr. Jekyll.
   Precis som med alla PWO:er bör burken skakas inför varje dosering. Detta p.g.a att ingredienserna har olika densitet och kan lägga sig i olika skikt i burken.
    
   Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

   Innehåll per servering (1 skopa, 7,7 g)
   Beta-alanin (CarnoSyn®) 2,5 g
   Kreatin HCL  1 g
   Arginine Silicate (Nitrosigine®) 500 mg
   L-Citrulline Aspartat 500 mg

   Vattenfri koffein

   300 mg
   Di-koffeinmalat 90 mg
   Caffeine Citric Acid Blend 20 mg
   Cholin Bitartrat 500 mg
   Theanine 50 mg
   N-acetyltyrosin 50 mg
   Theacrine (TeaCrine®) 40 mg

    

   Övriga ingredienser: Naturliga & artificiella smakämnen, Löslig dietfiber, citronsyra, Kalciumsilikat, Äppelsyra, acesulfam kalium, rödbetspulver, Sukralos, Kiseldioxid, vinsyra, färgämnen.

    

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  5 omdöme(n)

  per sida

  5 omdöme(n)

  per sida