×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Nyhet -50%

  The Good vs. The Evil Stack

  En kombo av stim-produkten Mr. Hyde och pump-produkten Dr. Jekyll. Bring the evil power out of you for the good intentions!

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 399,00 kr

  798,00 kr

  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SETGOODVSEVIL

  The Good vs. The Evil Stack

  Läs mer om produkten

  • Mr. Hyde Nitro X, 30 servings

   Mr. Hyde NitroX från Pro Supps. Förbättrad uppföljare till den omåttligt populära Mr.Hyde - En av de mest effektiva PWO:erna på marknaden. Dess avancerade blandning av leucin, centralstimulantia och Nitrosigine® gör Mr. Hyde NitroX  till en potent prestationshöjare.
    
   • Ger explosiv ökad styrka och förbättrad uthållighet
   • Hög dosering av kreatin
   • Potent kombination av termogena ämnen
   • Finns i fem goda smaker
   Mr. Hyde NitroX ger med verksamma doser av kreatinhydroklorat i varje portion med hjälp av Nitrosigine® och L-Citrullin ett ökat blodflöde och därmed näringsflödet till dina muskler. Tillsammans med bl.a mjölsyrahämmande BetaAlanin, uppiggande och effekthöjande koffein och Theacrine ger Mr. Hyde NitroX dig allt för att dina muskler ska kunna prestera hårdare under träningen.
    
   Detta är inte ett kosttillskott för nybörjaren. Du bör ha vant kroppen vid någon form av stimulans-produkt tidigare. Mr Hyde NitroX ska tas varsamt, och aldrig av någon med hjärtproblem eller dylikt. Prata med din läkare om du är osäker.
    
   OBS! Väldigt hög koffeinhalt, ta aldrig Mr Hyde NitroX om du tränar sent på kvällen/innan du ska sova.
    
   För avancerade användare, rekommenderar vi att stacka Mr. Hyde med Dr. Jekyll.
    
   Doseringsanvisning: Blanda 1 skopa med ~230 ml vatten i en shaker. Skaka i 5-10 sekunder och inta 30 minuter innan träningspasset. Börja med 0,5 skopa för att fastställa din toleransnivå. Överskrid inte 1 servering på en 24-timmarsperiod. För bästa resultat, stacka med Dr. Jekyll.
   Precis som med alla PWO:er bör burken skakas inför varje dosering. Detta p.g.a att ingredienserna har olika densitet och kan lägga sig i olika skikt i burken.
    
   Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

   Innehåll per servering (1 skopa, 7,7 g)
   Beta-alanin 2,5 g
   Kreatin HCL  1 g
   Arginine Silicate (Nitrosigine®) 500 mg
   L-Citrulline Aspartat 500 mg

   Vattenfri koffein

   300 mg
   Di-koffeinmalat 90 mg
   Caffeine Citric Acid Blend 20 mg
   Cholin Bitartrat 500 mg
   Theanine 50 mg
   N-acetyltyrosin 50 mg

    

   Övriga ingredienser: Naturliga & artificiella smakämnen, Löslig dietfiber, citronsyra, Kalciumsilikat, Äppelsyra, acesulfam kalium, rödbetspulver, Sukralos, Kiseldioxid, vinsyra, färgämnen.

    

  • Dr. Jekyll Stim Free, 30 servings

   Dr. Jekyll Stimulant Free

   • Extrem pump och fokus utan centralstimulantia
   • Produkt anpassad att intas närhelst under dygnet
   • Muskelstimulerande kreatin & betain
   • Potenta termogena ämnen
   • Finns i 4 goda smaker

   Dr. Jekyll Stim Free är Pro Supps nya prestationshöjande produkt som kommer ta träningen till nya höjder. Dr. Jekyll Stim Free har utvecklats för att vara en perfekt "allt i allo - Pre Workout" som ska kunna användas när som helst under dagen men även kunna komibneras med prestationshöjande produkter med centrailstimulantia.

   Dr. Jekyll Stim Free har följande egenskaper genom de patenterade ingredienserna:

   Performance Matrix: Populär sammansättning ingredienser som är vanlig bland personer som vill minska utmattning, öka blodflödet och explosiviteten i musklerna

   Cognitive Drive Matrix: En kombination ingredienser som är ett självklart val för atleter vilka föredrar främjad energi, skärpt fokus och ökad uthållighet

   Adaptogenic Matrix: En ingrediensstruktur vilken är populär bland individer som har i åtanke att öka sin uthållighet, motståndskraft och styrka

   Om du vågar testa, är Mr Hyde och Dr. Jekyll Stim Free exemplariska produkter att stacka tillsammans. Vi rekommenderar inledningsvis en halv portion Mr. Hyde med en dosering av Dr. Jekyll Stim Free för att bedöma din tolerans.

   Produkten går även utmärkt att kombinera med NO3 Drive för ännu mer intensiv pump!

   Dosering: Blanda en skopa av Dr. Jekyll Stim Free med 240 ml kallt vatten. Konsumera 15 till 30 minuter före träning. Skaka burken inför varje dosering. Detta p.g.a att ingredienserna har olika densitet och kan lägga sig i olika skikt i burken.

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

   Innehåll Per Servering (7,5 g)
   Performance Matrix 3,85 g
   Beta-Alanin 1,6 g
   Kreatin HCL 1,5 g
   Arginin Silikat (Nitrosigine) 750 mg
   Cognitive Drive Matrix 650 mg
   L-Tyrosin 300 mg
   Lion's Mane (Hericium Erinaceus) Pulver 275 mg
   Panax Ginseng (Rot) 75 mg
   Adaptogenic Matrix 130 mg
   Ashwagandha (Withania Somnifera) (Blad och stam) (Sensoril) 125 mg
   Svartpeppar (Frukt) Extrakt 5 mg

   Ingredienser:

   Citronsyra, äppelsyra, naturliga och artificiella smakämnen, sukralos, lösligt kostfiber, kalciumsilikat, kiseloxid, acesulfamkalcium, färgämne: FD&c Blue#1 (Blueberry lemonade), Blue Lake #1 (Blue razz), Red #40 (Lollipop), Exberry Pink Shade (What-o-melon).

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 12 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 12 totala

  per sida