×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  The Butcher, 525 g

  The Butcher – Nu är den här! Den omtalade Preworkoutprodukten som är en efterföljare till succén Fucked Up. Swedish Supplements har gjort det igen!

  Läs mer
  399,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 890937R

  The Butcher – Nu är den här! Den omtalade Preworkoutprodukten som är en efterföljare till succén Fucked Up. Swedish Supplements har gjort det igen!

  ”Unleash your inner beast!”

  • Kraftig NO stimulering ger muskelpump och tryck
  • Hämmar mjölksyran effektivt
  • Starkt uppiggande
  • Ger ett skarpt fokus 
  • Rejäla doser av alla ämnen – 20g per servering

  Om ditt mål är att känna dig maximalt taggad för att krossa vikterna i gymmet, då är The Butcher något för dig. Det är dags att slakta tröttheten och ta fram odjuret inom dig. Rekommenderas av Daniel Atterhagen känd från TV 4 gladiatorerna.
  Swedish Supplements har under en lång tid samlat vetenskaplig kunskap om Ingrediensers inbördes verkan och hur man skapar produkter med rejäl kännbar effekt samt hur de biokemiska mekanismerna ska utnyttjas maximalt. Efter år av utveckling är så The Butcher äntligen här. Rejält doserad Preworkoutprodukt med populära ingredienser i noga uttänkta föreningar för att ge dig det lilla extra som kan lyfta dina resultat i gymmet. Mixen av L-citrullin, L-AAKG, buffrande salter, kreatin och beta-alanin ger ett kraftigt ökat blodflöde till muskeln, en kraftfull pump samt en ökad explosivitet och mjölksyratålighet. Koffein, örtextrakter samt aminosyror bidrar till en rakbladsvass skärpa och ett fokus genom passet utan någon känsla av krasch efteråt.

  Doseringsanvisning: Blanda 1 skopa (20 g) med 300-400 ml vatten. Och drick ca 30 minuter före träning. Överskrid ej rekommenderad dos. Konsumera ej inom 4 timmar före sömn.


  Antal doseringar per behållare: 25


  Information:Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kosthållning. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten. Högt koffeininnehåll 250mg/dos Överskrid ej rekommenderad dosering.

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 113 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 113 totala

  per sida

  The Butcher Innehåll per dagsdos 20g

  Lact-away  matrix  
  Beta alanin     3300 mg
  Kreatin monohydrat  2000 mg    
  Tricreatin malat 2000 mg  
  Calcium fosfat 900 mg  

                                          

  Crazy energyfusion matrix     
  Tyrosin 1000 mg
  Taurin     500 mg
  Koffein     250 mg
  Amaranthus Cruentus 250 mg
  Glucorolactone   100 mg
  Niacin 10 mg (62,5%*)

  Miner-vit stack  
  Magnesium bisglysinat 800 mg
    Varav magnesium 160 mg (42,6%*)
  Vitamin C 200 mg (312%*)

                                             
  % av RI (Referens intag)

  Ingredientser
  Beta alanin, arginine alfaketoglutarat, citrullin malat, kreatin monohydrat, trikreatin malat, natrium citrate, arginin HCL, tyrosin, calcium fosfat, kolinbitartrat, magnesium bisglycinat, taurin, askorbinsyra, koffein, Blodamarant (Amaranthus Cruentus L fructus semen), glukorolakton, kalium klorid, niacin, aromer, färgämne: E-150c, sötningsmedel: aspartam*, acesulfam-K,
  *Innehåller en källa till fenylalanin, Allergiinformation: Innehåller sötningsmedlet aspartam som är en källa till fenylalanin

  Allergiinformation: Innehåller sötningsmedlet aspartam som är en källa till fenylalanin