×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  The Butcher, 525 g

  The Butcher, en PWO från Swedish Supplements är äntligen här! Ett kosttillskott för de mest seriösa atleterna.

  Läs mer
  399 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 890937R

  The Butcher, en PWO från Swedish Supplements är äntligen här! Ett kosttillskott för de mest seriösa atleterna. En mycket populär efterföljare till succén F#cked Up.  Swedish Supplements har gjort det igen!

  • Unik blandning för en unik upplevelse
  • Rejäl dos koffein och kreatin
  • Hela 12 ingredienser
  • Rejäla doser av alla ämnen – 20g per servering
  • Rekommenderas av Daniel Atterhagen känd från TV 4 gladiatorerna

  ”Unleash your inner beast!” - Daniel Atterhagen

  Om ditt mål är att känna dig maximalt taggad för att krossa vikterna i gymmet, då är The Butcher något för dig. Innehållandes bland annat koffein så är det dags att slakta tröttheten och ta fram odjuret inom dig. Rekommenderas av Daniel Atterhagen känd från TV 4 gladiatorerna.


  Swedish Supplements har under en lång tid samlat vetenskaplig kunskap om Ingrediensers inbördes verkan och hur man skapar produkter med rejäl kännbar effekt samt hur de biokemiska mekanismerna ska utnyttjas maximalt. Efter år av utveckling är så The Butcher äntligen här. The Butcher är en rejält doserad PWO med populära ingredienser i noga uttänkta föreningar.

  Trikreatinmalat kombinerat med kreatinmonohydrat ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning. Eller med andra ord, du presterar bättre på gymmet.

  The Butcher kombinerar kreatin med koffein. Koffein är tillsatt för att bidra till ökad prestation vid muskeluthållighetsarbete, ökad muskeluthållighetskapacitet, ökad vakenhet samt för att förbättra koncentration och uppmärksamhet.

  Utöver detta är hela 9 ytterligare ingredienser tillsatta. Dessa ingredienser är med då vi har sett hur populära de är bland de mest dedikerade atleterna. Vår unika blandning kommer ge dig en lika unik upplevelse.

  Antal doser per förpackning: 25 st.

  Rekommenderad daglig dos: Blanda 1 skopa (20 g) med 300-400 ml vatten. Och drick ca 30 minuter före träning.  Överskrid ej rekommenderad daglig dos. Konsumera ej inom 4 timmar före sömn.

  Förvaring: Förvaras torrt i väl försluten originalförpackning.

  Övrig information:

  Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten. Hög koffeinhalt. Rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor (250 mg / servering).

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 113 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 113 totala

  per sida

  The Butcher Innehåll per dagsdos 20g

  Lact-away  matrix  
  Beta alanin     3300 mg
  Kreatin monohydrat  2000 mg    
  Tricreatin malat 2000 mg  
  Calcium fosfat 900 mg  

                                          

  Crazy energyfusion matrix     
  Tyrosin 1000 mg
  Taurin     500 mg
  Koffein     250 mg
  Amaranthus Cruentus 250 mg
  Glucorolactone   100 mg
  Niacin 10 mg (62,5%*)

  Miner-vit stack  
  Magnesium bisglysinat 800 mg
    Varav magnesium 160 mg (42,6%*)
  Vitamin C 200 mg (312%*)

                                             
  % av RI (Referens intag)

  Ingredientser
  Beta alanin, arginine alfaketoglutarat, citrullin malat, kreatin monohydrat, trikreatin malat, natrium citrate, arginin HCL, tyrosin, calcium fosfat, kolinbitartrat, magnesium bisglycinat, taurin, askorbinsyra, koffein, Blodamarant (Amaranthus Cruentus L fructus semen), glukorolakton, kalium klorid, niacin, aromer, färgämne: E-150c, sötningsmedel: aspartam*, acesulfam-K,
  *Innehåller en källa till fenylalanin, Allergiinformation: Innehåller sötningsmedlet aspartam som är en källa till fenylalanin

  Allergiinformation: Innehåller sötningsmedlet aspartam som är en källa till fenylalanin