×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  THE BOX - Christmas edition

  THE BOX är Gymgrossistens tolkning av fenomenet Mystery Box – ett produktpaket med hemligt innehåll till kraftigt reducerat pris!

  Läs mer
  299 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: THEBOX

  THE BOX X-MAS edition!

  THE BOX är Gymgrossistens tolkning av fenomenet Mystery Box – ett produktpaket med hemligt innehåll till kraftigt reducerat pris!

  • De bästa och senaste kosttillskotten
  • Hemligt innehåll – som julafton för träningsintresserade
  • Minst 10 produkter till ett värde av minst 600 kr
  • Begränsad upplaga – först till kvarn!

  THE BOX by Gymgrossisten är alltså ett nytt koncept där du ges möjlighet att testa de bästa och senaste träningsprodukterna till ett oslagbart pris. Du som kund betalar 299 kr och får i gengäld utvalda produkter till ett värde av minst det dubbla.

  THE BOX vänder sig både till dig som har begränsad erfarenhet av kosttillskott och vill lära dig mer, samt till dig som är en van användare och tycker om att testa nya och spännande produkter. Varje box kommer i en begränsad upplaga och det är alltid devisen först till kvarn som gäller. 

  Allra mest uppskattad tror vi att THE BOX kommer vara av personer som gillar att få eller ge bort överraskningar. Mottagaren kommer – bokstavligen – vara som ett barn på julafton när paketet ska öppnas!

  Vad innehåller boxen?

  Boxen kommer alltid innehålla minst 10 produkter till ett värde av minst 600 kr – d.v.s. dubbelt så mycket som du betalar! I produktväg eftersträvar vi en naturlig variation och innehållet kommer alltid väljas ut med stor omsorg för att säkerställa kvalitetsupplevelsen för dig som kund.

  Vi avslöjar inte innehållet i boxen på förhand men har vissa grundkriterier vi alltid försöker uppfylla när det kommer till produktsammansättningen.

  • Minst 1 nyhet
  • Minst 1 effektprodukt
  • Minst 1 smaksensation
  • Minst 1 proteinprodukt
  • Minst 1 förbrukningsvara

  Hur kan det vara så billigt?

  ”– Får jag bara varuprover, eller produkter med kort datum?” Nej! En övervägande majoritet av innehållet kommer utgöras av nyheter och storsäljare i fullsize-format med generös hållbarhetstid.

  Tack vare vår goda relation med de största varumärkena på marknaden är de villiga att subventionera priset på produkterna vi väljer att inkludera i boxen.  De tror på sina produkter och vill inget hellre än att introducera dem för nya potentiella fans. Win-win-win!

  Ångerrätt

  Denna produkt omfattas av sedvanlig ångerrätt, dock endast om boxen är oöppnad. 

  Vi kan i dagsläget inte anpassa innehållet efter specifika preferenser. THE BOX innehåller ett brett urval av produkter och även om inte alla faller dig i smaken vågar vi praktiskt taget garantera att de produkter som gör det ändå kommer att ge dig valuta för pengarna.

  Allergiinformation

  Vissa produkter i boxen kan komma att innehålla vanligt förekommande allergener – såsom: mjölk, nötter, ägg, gluten, etc.

  Behöver du av t.ex. allergi- eller kostideologiska skäl mer specifik information om boxens innehåll? Kontakta vår kundservice för snabb, stark och kompetent vägledning.

  Tidigare boxar

  Här kan du se innehållet i tidigare upplagor av THE BOX och bilda dig en uppfattning om vilken typ av produkter framtida versioner kan komma att innehålla.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 67 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 67 totala

  per sida