×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  FRI FRAKT ÖVER 99 KR

  -35%

  T-Power, 200 caps

  Testo Up - Effektiv optimering och förhöjning av kroppens egna hormonsystem, med muskeluppbyggnad och ökad träningsprestation som resultat!

  Läs mer

  fr. 259,00 kr

  Ordinarie pris: 399,00 kr

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 820862

  Testo Up - Effektiv optimering och förhöjning av kroppens egna hormonsystem, med muskeluppbyggnad och ökad träningsprestation som resultat!

  • Sammansatt av ämnen som alla verkar positivt för kroppens hormonsystem
  • Kan erbjuda ökad prestation, muskeluppbyggnad och libido
  • Innehåller D-asparaginsyra som bevarar normala tesosteronnivåer
  • Berikad med sibirisk ginseng som motverkar trötthet och ger energi

  Det manligt könshormonet testosteron spelar en nyckelroll för mannens vitalitet och hälsa och är direkt nödvändig för muskeluppyggnad och därmed förbättrade träningsresultat. Med åren sjunker egenproduktionen och resulterar i en sämre återhämtningsförmåga, svårigheter att utveckla styrka och muskelmassa samt även en minska sexuell förmåga.

  Nu har Swedish Supplements med Testo Up kommit med en noggrant avvägd lösning där man tagit vetenskapligt beprövade ämnen i rätt avvägda doser för att uppnå en maximering av den egna hormonproduktionen.

  Testo Up har ett revolutionerande transportsystem med bland annat levande bakterieflora som markant ökar absorptionsförmågan hos de ingående växtextrakten.

  Swedish Supplements har utrustat Testo Up med rikliga mängder DAA (D-asparaginsyra), som har en erkänt effektiv verkan som muskelökare. En dosering av Testo Up erbjuder hela 3000 mg DAA!

  Andra verksamma ämnen som optimerar synergin i Testo Up:

  • 3,4-divanillyltetrahydrofuran – brännässleextrakt, som sänker halten av SHBG (sex hormone binding globuline) och på så vis höjer halten av fritt testosteron i blodet. SHBG är ett ämne som binder upp testosteron och gör det oanvändbart för muskeltillväxt. 
  • Agaricus bisporus-extrakt. som har en potent antiöstrogen verkan. Östrogen kan bidra till en ökad fettinlagring speciellt hos män. Antiöstrogener har förmågan att kunna höja testosteronnivån hos män.
  • Fenugreek extrakt . (Bockhornsklöver) – välkänt och sedan länge använt eftersom denna ört innehåller över 100 fytokemiska ingredienser såsom furostanolsaponoider samt steroidala saponoider. Traditionellt har bockhornsklöver använts för att öka libidon och stärka immunförsvaret.

  Ovanstående komponenter utgör bara ett urval av alla de ingredienser som gör Testo Up till en riktig vinnare bland muskelökare. Som pricken över i:et har Swedish Supplements självklart adderat avvägda mängder Zink och Vitamin D, som båda har en gedigen funktion i att säkerställa en kontrollerad testosteronproduktion.

  Doseringsanvisning: Ta 4 kapslar tillsammans med ett stort glas vatten, på morgonen före frukost samt innan sängående. Överskrid ej rekommenderad maxdosering om 8 kapslar/dag.

  Antal doseringar per behållare: 25

  Information: Detta är ett kosttillskott och skall ej ersätta en varierad kost. Avsedd för fysiskt aktiva personer över 18 år. Förvaras utom räckhåll för barn. Bör ej nyttjas av gravida eller ammande. 

   

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  6 omdöme(n)

  per sida

  6 omdöme(n)

  per sida

   

  Innehåll Per 8 kapslar
  D-asparaginsyra 3000 mg
  Fenugreek extrakt 40% sapponines Greucin (triginella foenum folium) 600 mg
  Avena Sativa extraherat för Avencosides sapponider, steroler, flavonoider 300 mg
  Zingiber Officinale 200 mg
  3,4 Divanil-tetra-Hydrofuran (Urtica Diocia folium) 200 mg
  Portobello (agaricus bisporus fructus) 200 mg
  Panax Ginseng 5% ginsenosider 100 mg
  Transreservatol 98% Trans-3,5, 4'-trihydroxystilbene (vitis vinifera fructus) 25 mg
  Zink glukonat  86 mg
   varav Zink 12,5 mg / 125%*
  Kolecalciferol Vit D3 1000IE 25 mcg / 250%*
  L Casei Pro (probiotisk aktiv bakterie) 5X10
  * - Procent av dagligt referensintag.

   

  Ingredienser: D-asparaginsyra, Bockhornsklöverextrakt, Champinjonextrakt, Grönhavreextrakt, Transreservatol 98%, Brännässleextrakt, Ingefäraextrakt, Ginsengrot, Zink glukonat, aktiv bakteriekultur av L-Casei, kapsel: gelatin (från ko), färgämne: titandioxid, E131.

  Allergiinformation: Framställdi lokaler som även hanterar mjölk, ägg och soja.