×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -30%

  ELIT Testo Pro, 120 kapslar

  Testo Pro från Elit Nutrition är ett kosttillskott specifikt framtaget för män.

  Läs mer

  fr. 279 kr

  Ordinarie pris: 399 kr

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 10501

  Testo Pro från Elit Nutrition är ett kosttillskott specifikt framtaget för män. Testo Pro är en unik blandning av örter och växter samt det potenta ämnet NMDAA.

  • 8 aktiva ingredienser
  • Innehåller 10 mg NMDA
  • Lättsvalda kapslar

  Testo Pro från Elit Nutrition är ett kosttillskott för män. Elit Nutrition har lagt mycket tid på efterforskning för kunna ta fram det bästa möjliga manliga kosttillskottet. Detta resulterade i en blandning av synergiska ingredienser bestående av örter, växter och NMDA.

  NMDA (N-metyl-D-asparginsyra) är asparaginsyra med en extra metylgrupp som är vriden i D form. Asparaginsyra är en aminosyra och normalt sett använder kroppen endast aminosyror som är vridna i L-form. Kroppen kan dock använda asparaginsyra i D form.

  Asparginsyra kan i kroppen interagera med NMDA-receptorer. NMDA-receptorer är i kroppen involverade i hormonell reglering via exempelvis GnRH (Gonadotropinfrisättande hormon).

  NMDA kombineras med de erkända ingredienserna bockhornsklöver (fenugreek), extrakt av brännässla, gingseng med flera för att skapa ett mycket avancerat kosttillskott.

  Antal doser per förpackning: 20 st.

  Rekommenderad daglig dos: 3 kapslar på morgonen samt 3 kapslar 30 min före fysisk aktivitet. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

  Förvaring: Förvaras torrt i väl försluten originalförpackning.

  Övrig information:

  Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  3 omdöme(n)

  per sida

  3 omdöme(n)

  per sida
  InnehållPer kapsel
  Amarant extrakt 300 mg
  Extrakt av bockhornsklöver (semen)(fenugreek/trigonella foenum-graecum) 100 mg
  Extrakt av matsutakesvamp (sporophorum)
  100 mg
  Extrakt av brännässla (folium) (urtica diocia folium)
  50 mg
  Extrakt av ginseng
  (radix)
  (panax ginseng c.a meyer) 50mg,

  50 mg
  50 mg
  N-methyl-D-asparginsyra (NMDAA) 10 mg
  D viatmin (Kolekalciferol, d3) 1000IE (250% RDI)

  Ingredienser: Amarant extrakt, extrakt av bockhornsklöver (semen) (fenugreek/trigonella foenum-graecum), extrakt av matsutakesvamp (sporophorum) (agaricus blazei), extrakt av brännässla (folium) (urtica diocia folium), extrakt av ginseng (radix) (panax ginseng c.a meyer), D viatmin (Kolekalciferol, d3) Klumpförebyggandemedel (E460, E551), Kapsel (gelatin från bovint, färgämne: E101).


  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.