×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Supreme ISO PRO 100, 2,2 kg

  Supreme Isopro 100 från Delta är ett avancerat proteintillskott, innehåller isolerat och hydrolyserat protein med hög råvarukvalitet! För de som kräver det lilla extra!

  Läs mer
  669,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 200013-1R

  Supreme Isopro 100 från Delta Nutrition är ett avancerat proteintillskott, innehåller isolerat och hydrolyserat protein med hög råvarukvalitet! För de som kräver det lilla extra!

  • För den kvalitetsmedvetna atleten
  • Finns i flera goda smaker
  • Stimulerar muskeltillväxten
  • Påskyndar återhämtningen

  Supreme Isopro 100 är ett proteintillskott som utgörs av protein från 3 olika källor, samtliga med högsta kvalitet och renhet! Basen utgörs av ett cross-flow processerat mikrofiltrerat vassleproteinisolat som har en optimal sammansättning av aminosyror och ett högt biologiskt värde.

  Vassleproteinisolatet kompletteras med två exklusiva varianter av hydrolyserat protein som bidrar med ett koncentrerat tillskott av tillväxtstimulerande peptider. Det faktum att proteinet hydrolyserats gör dels att det blir extra rent och dels att det tas upp väldigt mycket snabbare än intakt protein i kroppen. Det snabbare upptaget medför fördelar som effektivare stimulans av muskelproteinsyntesen och ökad frisättning av tillväxthormoner.

  Tack vare det omsorgsfulla urvalet av kvalitativa råvaror är Supreme Isopro 100 en premiumprodukt som kombinerar ett svårslaget näringsinnehåll med en lika svårslagen smak. Fetthalten är väldigt låg (endast 2%) och laktoshalten har reducerats så att produkten även kan användas av laktosintoleranta personer. Supreme Isopro 100 är även fri från aspartam och gluten.

  Rekommenderad dosering: 1,5 skopa (30 g pulver) blandas med 2-3 dl vatten eller mjölk. Intag 3-4 gånger dagligen för bästa effekt, som mellanmål mellan större måltider och direkt efter fysisk aktivitet.

  Information: Detta är ett proteinpulver för komplettering av protein till den vardagliga kosten.

  Allergiinformation: Innehåller mjölk. Tillverkas i lokaler i vilka det även hanteras soja och ägg.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehåll per dosering (30 g) respektive per 100 g
   

    per 30 g per 100 g
  Energi 113 kcal 378 kcal
  Protein 26,1 g 87 g
  Kolhydrater 0,9 g 3 g
  Fett 0,6 g 2 g


  Ingredienser: Vassleproteinisolat, vassleproteinhydrolysat, kaseinhydrolysat, naturliga smakämnen, arom,.sötningsmedel (acesulfam-K, sukralos).