×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Super Zink 25mg, 100 tabletter

  Super Zink 25mg från Great Earth är ett zinktillskott med det speciella transportsystemet Portamins för ett optimalt upptag av kroppen.

  Läs mer
  79,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: A5134

  Super Zink 25mg från Great Earth är ett zinktillskott med det speciella transportsystemet Portamins för ett optimalt upptag av kroppen.

  • Zinktillskott med optimalt upptag av kroppen
  • Transportsystemet Portamins med lättlösliga och lättupptagliga mineralföreningar
  • Zink bidrar bland annat till en normal syra-basbalans, immunsystemets normala funktion samt till normal fertilitet och kognitiv förmåga
  • Med tillsatt gurkmejaextrakt

  Great Earths Super Zink 25 mg är ett unikt zinktilskott med ett mycket gott upptag av kroppen. Orsaken till att zinket upptas väl av kroppen är att det har det unika transportsystemet Portamins som består av lättlösliga och lättupptagliga mineralföreningar. Dessa mineralföreningar är av formerna glycinatkelat, citrat, glukonat, aspartat, askorbat, malat och pikolinat. Zink är viktigt för kroppen eftersom det bidrar till immunsystemets normala funktion, till en normal syra-basbalans, DNA-syntes, omsättning av fettsyror samt en normal kognitiv förmåga. I produkten har man också tillsatt gurkmejaextrakt med aktivt curcumin.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Antal doser per förpackning:

  100 doser.

  Dosering:

  1 tablett dagligen i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas.

  Ingredienser:

  Fyllnadsmedel (dikalciumfosfat), zinkcitrat, stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), klumpförebyggande medel (veg. fettsyror, veg. magnesiumsalt av fettsyror), gurkmejaextrakt (Curcuma longa L.), zinkbisglycinat, zinkglukonat, zink-L-askorbat, zink-L-aspartat, zinkpikolinat, zinkmalat, ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, veg. glycerol, färgämne (kurkumin)).

  Näringsinnehåll per tablett (% av RDI):

  Zink (citrat, TRAACS® bisglycinat, glukonat, malat, L-aspartat, L-askorbat, pikolinat) 25 mg 250%
  Gurkmejaextrakt ( Cucruma longa L.) 10,5 mg *
  - varav curcuminoider 10 mg *

  *RDI-värden har ej fastställts.

  Förvaring:

  Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

  Övrigt:

  Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.