×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  SUPER PUMP, 400 g

  SUPER PUMP är ett revolutionerande kosttillskott från Elit Nutrition. SUPER PUMP kombinerar EAA med erkända PWO-ingredienser.

  Läs mer
  349 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 10571R

  SUPER PUMP från Elit Nutrition innehåller ett EAA-komplex som kombineras med erkända PWO-ingredienser. SUPER PUMP är helt fri från koffein. 

  • Stim-fri PWO, helt utan koffein
  • Med tre tungt doserade komplex
  • Kan användas både före eller under träning

  SUPER PUMP från Elit Nutrition är en ny form av kosttillskott. På en marknad full med PWO där de flesta är tungt laddade med centralstimulerande medel så som koffein och synefrin så saknas det stim-fri alternativ. SUPER PUMP fyller den luckan.

  SUPER PUMP är designad kring tre komplex, alla med olika innehåll och tanke.

  PUMP COMPLEX:
  Lejonparten av SUPER PUMP med hela 11 900 mg aktiva ingredienser. Här har Elit Nutrition kombinerat några av de mest populära ämnen som återfinns i en bra PWO men vi nöjde oss inte med det utan har även lagt till mer avancerade ingredienser så som vindruvkärnextrakt och det mycket koncentrerade Oxystorm®. Oxystorm är ett nitratextrakt från röd spenat där spenaten har koncentrerats 50 gånger.

  EAA COMPLEX

  Essentiella aminosyror är de aminosyror kroppen inte kan producera själv. Vi måste få i oss dessa via maten och de spelar en stor roll för alla vävnader, inte minst muskelvävnaden. Därför är 3 600 mg EAA tillsatt till SUPER PUMP.

  VITA COMPLEX

  Denna mix består av Vitamin C och niacin. Vitamin C är välkänt och används av oräkneliga människor runt om i världen. Niacin är även det ett omtyckt vitamin och det av goda anledningar, niacin bidrar bland annat till normal energigivande metabolism, normalt fungerande nervsystem, en minskning av trötthet och utmattning.

  Antal doser per förpackning: 25 st.

  Rekommenderad daglig dos: 1 skopa (16 g) med vatten i shaker, 30 minuter före träning. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

  Förvaring: Förvaras torrt i väl försluten originalförpackning.

  Övrig information:

  Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida

  Innehållstabell:

  Innehåll

  1 skopa (16 g)

  DRI %

  PUMP COMPLEX, varav:

  11 900 mg

   

  Citrullin-DL-malat

  4 000 mg

   

  Arginin-AKG

  3 000 mg

   

  Tyrosin

  2 000 mg

   

  Taurin

  1 300 mg

   

  Betain

  1 000 mg

   

  Kaliumcitrat

  300 mg

  15

  Vindruvskärnextrakt

  200 mg

   

  Oxystorm

  100 mg

   

  EAA COMPLEX, varav:

  3 600 mg

   

  - L-lysin

  850 mg

   

  - L-glycin

  550 mg

   

  - L-leucin

  500 mg

   

  - L-treonin

  450 mg

   

  - L-histidin

  300 mg

   

  - L-alanin

  300 mg

   

  - DL-metionin

  250 mg

   

  - L-valin

  200 mg

   

  - L-isoleucin

  200 mg

   

  VITA COMPLEX, varav:

  300 mg

   

  Vitamin C

  150 mg

  188

  Niacin

  150 mg

  938

  Ingredienser och allergener:

  Pump Complex (Citrulin-DL-Malat, argininalfaketoglutarat, tyrosin, taurin, betain, kaliumcitrat, vindruvkärnextrakt, Oxystorm [spenatpulver]), EAA complex (L-lysin, L-glycin, L-leucin, L-treonin, L-histidin, L-aIanin, DL-metionin, L-valin, L- isoleucin), Vita complex (vitamin C [askorbinsyra], nikontinsyra), sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K, aromer, färg (rödbetspulver).