×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller -29%

  Sugar Free Syrup, 400 ml

  Sugar Free Syrup är en kalorifri och omåttligt god sirap från Star Nutrition. Perfekt för att göra tråkiga livsmedel betydligt smaskigare.

  Läs mer

  fr. 35,00 kr

  Ordinarie pris: 49,00 kr

  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 600-901R

  Sugar Free Syrup är en kalorifri och omåttligt god sirap från Star Nutrition. Perfekt för att göra tråkiga livsmedel betydligt smaskigare.

  • Söt, fräsch och autentisk smak
  • Fri från socker och aspartam
  • Lämplig för veganer
  • Finns i tre angenäma smakvariationer
  • Skuldfri smaksättning under diet

  Sugar Free Syrup är en smakrik och praktiskt taget kalorifri sirap. Det är en dieträddare av rang, som du kan använda för att smaksätta annars monotona och tråkiga livsmedel och rätter utan att oroa dig för formen.

  Precis som namnet antyder är Sugar Free Syrup helt fri från socker. I tillägg till det är den även sötad utan aspartam. Men trots sin socker- och aspartamfria utformning så erbjuder Sugar Free Syrup en högst angenäm, söt och autentisk smak. Produkten finns i dagsläget att tillgå i tre smakvariationer i form av Caramel, Maple Syrup och Chocolate.

  Ringla Sugar Free Syrup över din kvarg, gröt eller varför inte över dina proteinpannkakor? Oavsett vad du väljer att använda produkten till kan du vara 100% säker på att du kan göra det skuldfritt och utan fara för din hårt förvärvade form.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Överskrid ej det rekommenderade dagliga intaget. Förvaras utom räckhåll för små barn.

  Dosering: Använd i desserter eller som topping.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 14 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 14 totala

  per sida

  Näringsvärde, Per 100 g

  Caramel

  Maple Syrup

  Chocolate

  Energi

  13 kJ/3 kcal

  18 kJ/4 kcal

  28 kJ/7 kcal

  Fett

  0 g

  0 g

  0 g

  - varav mättat fett

  0 g

  0 g

  0 g

  Kolhydrater

  0 g

  0 g

  0 g

  - varav sockerarter

  0 g

  0 g

  0 g

  Kostfiber

  1,1 g

  1,2 g

  1,2 g

  Protein

  0 g

  0 g

  0 g

  Salt

  0,6 g

  0,6 g

  0,3 g

  Ingredienser, Caramel: Vatten, förtjockningsmedel (natriumkarboximetylcellulosa, xantangummi), naturlig arom, salt, syra (mjölksyra), färgämne (sockerkulör; ammoniaksulfitprocessen), sötningsmedel (sukralos), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat).

  Ingredienser, Maple Syrup: Vatten, förtjockningsmedel (natriumkarboximetylcellulosa, xantangummi), naturlig arom, salt, färgämne (sockerkulör; ammoniaksulfitprocessen) syra (mjölksyra), sötningsmedel (sukralos), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat).

  Ingredienser, Chocolate: Vatten, förtjockningsmedel (natriumkarboximetylcellulosa, xantangummi), naturlig arom, färgämne (sockerkulör; ammoniakprocessen), salt, syra (mjölksyra), sötningsmedel (sukralos), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat).

  Innehåller ej kakao

  Allergiinformation: Innehåller inga kända allergener.