×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  NICKS Dark Chocolate, 75 g

  NICKS Dark chocolate är mörk choklad utan tillsatt socker som är rik på nyttiga fettsyror, antioxidanter, vitaminer och mineraler.

  Läs mer
  19 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: A5882-1R

  NICKS Dark chocolate är mörk choklad utan tillsatt socker som är rik på nyttiga fettsyror, antioxidanter, vitaminer och mineraler.

  • Underbar mörk choklad rik på nyttiga fettsyror, antioxidanter, vitaminer och mineraler
  • Utan tillsatt socker och artificiella sötningsmedel
  • Sötas med en naturlig mix av söta fibrer från majs (Polydextros), extrakt från steviaplantan (Steviolglykosider) och ett ämne som finns naturligt i plommon, päron och vindruvor (Erytritol)
  • Passar utmärkt för diabetiker, low carb- och LCHF-kost men främst för alla som vill njuta och må bra på samma gång
  • Finns i smakerna Dark Chocolate och Dark Chocolate Hazelnut

  NICKS Dark chocolate och dark chocolate hazelnut är allt som vanlig mörk choklad vill vara, men sällan är. Att mörk choklad är ett superfood är allmänt känt och dess hälsofördelar marknadsförs brett. I vanlig mörk choklad är dock nästan allt som inte är kakao tillsatt socker. Här skiljer NICKS mörka choklad sig från mängden eftersom den inte innehåller något tillsatt socker överhuvudtaget. 

  Naturligtvis består NICKS Dark chocolate och dark chocolate hazelnut av noga utvalda kakaobönor och naturlig vaniljarom eftersom denna ger en viss sötma och samtidigt förhöjer smaken av kakaobönorna. Alla bra näringsämnena finns kvar – det är bara sockret som är borttaget!

  För att få en fyllig, rund och söt smak utan tillsatt socker använder vi oss av en bas av söta fibrer (Polydextros), ett extrakt från växtriket utvunnet ur steviaplantan (Steviolglykosider) samt ett ämne som finns naturligt i plommon, päron och vindruvor (Erytritol). De här ämnena samverkar på ett finurligt sätt och de har alla extremt låg blodsockerpåverkan.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Användning: Choklad för alla tillfällen! Ät som den är, en hel förpackning i taget eller endast ett par bitar. Smält i varm mjölk för att få en god varm chokladdryck, använd i desserter eller riv den ovanpå din tårta.

  Ingredienser Dark Chocolate: Kakaomassa (>50%), polydextros (fiber), sötningsmedel: erytritol (19%), kakaosmör (>7%), antioxidant: solroslecitin, naturlig vaniljarom, sötningsmedel: steviolglykosider.

  Näringsinnehåll per 100 g: 

  Energi 1 733 kJ / 422 kcal
  Fett 36,5 g 
  varav mättat fett 21,8 g 
  Kolhydrater 22,2 g
  varav sockerarter 0,8 g
  varav polyoler 18,8 g
  Fiber 28,4 g
  Protein 6 g 
  Salt  0,15 g

  Ingredienser Dark Chocolate Hazelnut: Kakaomassa (>45%), polydextros (fiber), sötningsmedel: erytritol (17%), kakaosmör (>7%), hasselnötter (10%), antioxidant: solroslecitin, naturlig vaniljarom, sötningsmedel: steviolglykosider.

  Näringsinnehåll per 100 g:

  Energi  1 817 kJ / 442 kcal
  Fett 38,6 g
  varav mättat fett 20,3 g
  Kolhydrater 21 g
  varav sockerarter 1,1 g
  varav polyoler 17,2 g
  Fiber 26,8 g
  Protein 6,8 g
  Salt 0,14 g

  Allergiinformation: Överdriven konsumtion kan ge en laxerande effekt. Kan innehålla spår av nöttermjölk och soja.

  Ursprungsland: Tillverkas i EU av LUB Foods AB.

  Förvaring: Förvaras svalt (<25°C) och torrt, inte i direkt solljus.

  Övrigt: Tänk på vikten av en mångsidig kost och hälsosam livsstil.