0
0
0
0

Vi firar födelsedag! Nya deals varje vecka hela maj. Kolla här >>

PRODUKTGUIDE

Vitaminer, mineraler

och fettsyror från

Star Nutrition

Här hittar du utvalda vitaminer, mineraler och fettsyror från Star Nutrition. Produkterna i kategorin utgör smidiga hjälpmedel när det kommer till att täcka behovet av ett eller flera näringsämnen.

Vitaminer, mineraler och fettsyror är essentiella näringsämnen som behövs för att upprätthålla de normala kroppsfunktionerna. Näringsämnen förekommer i varierande grad i all mat, men det kan i vissa situationer vara utmanande att täcka de dagliga behoven av enskilda näringsämnen och då är kosttillskott ett smidigt och prisvärt komplement. Det finns även näringsämnen där bara mildare brist kan vara negativt för prestationsförmågan, återhämtningen och hälsan. Några exempel på populära produkter är Omega-3, D-vitamin, multivitaminer, magnesium och zink.

Multivitamin

Ett multivitamintillskott är en kombinationsprodukt som samlar de viktigaste vitaminerna och mineralerna i en och samma kapsel. Perfekt för dig som säkerställa ett tillräckligt intag av alla essentiella mikronutrienter.

Populära multivitaminer

Toppsäljare
99 kr
199 kr
Toppsäljare
189 kr

Vitaminer

Söker du specifika vitaminer snarare än en kombination av flera finns det även rena tillskott av enskilda vitaminämnen. Behovet av Vitamin D stiger t.ex. under vinterhalvåret, och många gillar att inleda dagen med Vitamin C för att boosta immunförsvaret.

Populära vitaminer

89 kr
35 kr
109 kr

Mineraler

Mineraler är en annan typ av mikronutrient som är viktiga att få sig för att kroppen ska fungera normalt. Olika mineralämnen har olika egenskaper och reglerar allt från hormonproduktion och ämnesomsättning till muskelfunktion och nervsystem.

Populära mineraler

Toppsäljare
99 kr
79 kr
89 kr

Omega-3

Omega-3 är en familj av essentiella fettsyror som spelar en avgörande roll för flera viktiga kroppsfunktioner. Den vanligaste källan till omega-3 är fet fisk, vilket vi tenderar att äta lite för sällan, därför kan omega-3 i tillskottsform vara en bra lösning.

Populära omega-3-tillskott

Toppsäljare
99 kr
Toppsäljare
199 kr