0
0

Upp till 50% rabatt! Stor REA på hela sajten --> Klicka här

Guide

Livsmedel från

Star Nutrition

Näringsoptimerade livsmedel är ett produktsegment som blir mer och mer populärt – med all rätt. Med produkterna i denna kategori kan du nämligen äta gott, utan att det sker på bekostnad av en bra form eller en god hälsa.

Under denna kategori har vi samlat livsmedel från Star Nutrition. Hälsosamma produkter som är ovanliga eller direkt sällsynta i den reguljära dagligvaruhandeln. Kategorin innehåller en bred variation, med allt från proteinrika snacks till pannkakor och havremjöl. Gemensamt för alla produkter är att de är näringsmässigt förbättrade, nyttigare och/eller proteinrikare tagningar på konventionella livsmedel. Allt för att det ska vara gott, enkelt och roligt att leva nyttigt!

Frukostprodukter

Starta dagen på bästa sätt med en näringsmässigt korrekt frukost. Här hittar du välsmakande, smidiga, prisvärda och proteinberikade alternativ som kan underlätta din morgonrutin. Testa – du kommer inte bli besviken!

Populära frukostprodukter

20%
127 kr
159 kr
Köp Köp
15%
127 kr
149 kr

Snacks & Godis

Många är på jakt efter nyttigare alternativ till traditionellt snacks och godis. Här hittar du varianter där andelen fett och socker minskats till fördel för protein. Smakupplevelsen är dock oförändrad – unna dig något gott med samvetet, och formen, i behåll!

Populära snacks- och godisprodukter

Toppsäljare
15%
20 kr
23 kr
Köp Köp
15%
17 kr
20 kr

Superfood

Superfood är ett samlingsnamn på livsmedel som har utmärkta näringsvärden eller på andra sätt har visat sig vara extra fördelaktiga för vår hälsa. De är bland annat fullspäckade med vitaminer, mineraler och antioxidanter som är viktiga för vår hälsa.

Populära superfoods

27%
189 kr
259 kr
27%
189 kr
259 kr

Bakning & matlagning

Både onyttiga och nyttiga bakverk och maträtter kan enkelt göras ännu nyttigare genom att välja ingredienser med optimerat näringsinnehåll. Här hittar du näringstäta och energieffektiva alternativ som enkelt kan integreras i din dagliga kosthållning.

Populära baknings- och matlagninsprodukter

Toppsäljare
20%
59 kr
74 kr
Toppsäljare
25%
18 kr
24 kr
26%
29 kr
39 kr

Nötsmör

Traditionella nötsmör är inte sällan utblandade med socker, salt och raffinerade oljor. Här hittar du betydligt hälsosammare alternativ – antingen helt utan tillsatser eller med reducerat innehåll av socker och fett, till förmån för protein.

Populära nötsmör

Toppsäljare
22%
69 kr
89 kr
Köp Köp
40%
39 kr
65 kr