0
0
0
0
PRODUKTGUIDE

Träningskläder &

träningstillbehör

från Star Nutrition

Under detta segment hittar du kläder och accessoarer från Star Nutrition Gear. Kategorin innefattar träningskläder och vardagskläder såväl som shakers och väskor.

Star Nutrition Gear är Star Nutritions kläd- och accessoarkollektion. Alla produkter tillverkas med ett minimalt antal mellanhänder, vilket gör att priset kan hållas nere utan att det sker på bekostnad av en hög kvalitet. I denna kategori hittar du atletiska plagg som kan bäras till vardags såväl som fräscha träningskläder och funktionella träningstillbehör. Gemensamt för alla produkter är att de är tillverkade för dig som lever en aktiv livsstil och vill ha kläder, accessoarer och tillbehör som är förenliga med det.

Träningskläder för honom

För personer med träning som livsstil har Star Nutrition Gear på kort tid blivit ett populärt alternativ när det kommer till att fylla garderoben. Här hittar du ett brett utbud av allt från träningskläder till streetwear med omsorgsfulla materialval och anpassad passform.

Populära plagg för honom

+ 6 färger
499 kr
Köp Köp
+ 3 färger
249 kr
Köp Köp
+ 4 färger
249 kr
Köp Köp
Toppsäljare
+ 3 färger
529 kr
Bevaka Bevaka

Träningskläder för henne

Det har länge saknats prisvärda alternativ i kategorin kvalitativa träningskläder för stil- och hälsomedvetna kvinnor. Star Nutrition Gear ändrar på det. I sortimentet inryms allt från tights och linnen till huvtröjor och träningsskor.

Populära plagg för henne