0
0
0
0

Vi firar födelsedag! Upp till 375 kr rabatt med koden FIRA375. Villkor >>

Hitta rätt kosttillskott

För dig som vill deffa

För dig som vill deffa

Sommaren står för dörren, äntligen! Varma, soliga dagar. Sköna dagar på stranden eller skönt häng i stan. För dig som utöver att ha en skön sommar dessutom vill prova på att deffa, har Gymgrossisten precis allt du behöver. Lägg upp en bra kostplan som passar dig, träna hårt och lägg till rätt kosttillskott så har du alla chanser att komma i ditt livs form!

Just nu har vi en fantastisk kampanj på utvalda kosttilskott. Alle erbjudanden hittar du här:

TILL "GET IN SHAPE" - KAMPANJEN

Fettförbrännare

Nästan alla använder någon fettförbrännare under sin diet. Fettförbrännare är produkter som är framtagna för att hjälpa dig nå dina form-mål. Gymgrossisten har ett mycket brett sortiment av produkter i denna kategori, bland annat en av de mest populära som finns: Ripped Hardcore från Chained Nutrition.

Fettförbrännare kommer i många olika varianter. Många innehåller koffein vilket är perfekt när det behövs lite mer energi. Det är inte ovanligt att bli lite tröttare och segare när man äter mindre och koffeinet gör då stor nytta. Andra innehåller inget koffein alls och kan även användas på kvällen. Fettförbrännare har ett mycket varierande innehåll så gå in och läs om alla våra produkter för att hitta en som passar just dig och dina mål.

Utvalda produkter
Toppsäljare
30%
209 kr
299 kr
OUTLET
40%
251 kr
419 kr
OUTLET
57%
149 kr
349 kr
30%
209 kr
299 kr
30%
174 kr
249 kr

Protein

För dig som tränar är protein ett av det viktigaste näringsämnena. Protein utgör grunden i all muskeluppbyggnad men även i bevarandet av muskelmassa vilket är extra viktigt under en diet när intaget av kalorier sjunker. Protein kan utvinnas från många olika källor och hos Gymgrossisten hittar du garanterat ett protein för just dig.

Oavsett om du vill ha ett mjölkprotein eller vegansk eller vegetariskt alternativ så har Gymgrossisten vad du söker. Välj mellan vassle, kasein, hampa, ärtprotein, sojaprotein och mycket mer. Oavsett vad du väljer så är ett proteinpulver ett enkelt och prisvärt alternativ att öka intaget av protein.

Utvalda produkter
30%
629 kr
899 kr
Bevaka Bevaka
Toppsäljare
+ 24 varianter
Toppsäljare
+ 24 varianter
Star Nutrition
229 kr
Köp Köp
20%
+ 2 varianter
231 kr
289 kr
Köp Köp
20%
+ 6 varianter
279 kr
349 kr
Köp Köp
Nyhet
20%
+ 7 varianter
271 kr
339 kr
Köp Köp

Diet/måltidsersättning

Vill du ha enklast möjliga sätt att hålla en diet? Då är en måltidsersättare för dig. En måltidsersättare är framtagen för att fylla ditt behov av kolhydrater, protein och fett samtidigt som du får ett stort antal vitaminer och mineraler. Måltidsersättare kommer i form av pulver vilket innebär att den enda förberedelsen du behöver göra är att mäta upp pulvret och blanda det med vatten i en shaker.

Måltidsersättare är inte bara enkla och goda att använda. De ger inte heller speciellt mycket energi och är därför ett bra sätt att minska energiintaget på i jämförelse med att äta lagad mat. Med sitt kompletta innehåll så behöver du inte vara orolig för att du inte får i dig allt kroppen behöver utan dessa produkter har strikta krav på sitt innehåll av alla viktiga näringsämnen för att kroppen ska få allt den behöver. 

Utvalda produkter
+ 3 varianter
159 kr
Köp Köp
15%
593 kr
698 kr
Köp Köp
Toppsäljare
10%
+ 1 variant
512 kr
569 kr
Köp Köp
+ 2 varianter
219 kr
Köp Köp
15%
+ 1 variant
15%
+ 1 variant
Fairing
348 kr
409 kr
Köp Köp

Aminosyror

Aminosyror är byggstenarna som bygger upp allt protein. Det finns totalt 20 aminosyror och ca hälften av dessa är essentiella, vilket betyder att vi måste få i oss dem via kosten. Kroppen kan inte utveckla dessa själv. Aminosyror är väldigt populära att använda under diet och hos Gymgrossisten hittar du ett brett sortiment. 

De mest populära är BCAA (grenade aminosyror) och EAA (essentiella aminosyror). Du kan till och med välja flera andra individuella och oika aminosyror. 

Aminosyror är som bäst under och efter träning men många väljer också att komplettera kosten med extra aminosyror till eller mellan måltider. En stor fördel med fria aminosyror är att dessa produkter är helt fria från både kolhydrater och fett. Många är dessutom väldigt goda.

Utvalda produkter
Toppsäljare
25%
164 kr
219 kr
25%
+ 6 varianter
262 kr
349 kr
Köp Köp
2 för 1
+ 2 varianter
219 kr
Köp Köp
10%
+ 3 varianter
260 kr
289 kr
Köp Köp
Toppsäljare
10%
+ 5 varianter
Toppsäljare
10%
+ 5 varianter
Chained Nutrition
215 kr
239 kr
Köp Köp