×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Soija90, 500 g

  FAST SOIJA90 – Vegetabilisk protein för en hälsosam diet. Högkvalitativt sojaprotein för dig som söker en återhämtningsdryck eller vill komplettera din kost med protein.

  Läs mer
  129,00 kr
  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 100340500290R

  FAST SOIJA90 – Vegetabilisk protein för en hälsosam diet. Högkvalitativt sojaprotein för dig som söker en återhämtningsdryck eller vill komplettera din kost med tilläggsprotein.

  • Vegetariskt protein
  • Rikligt med arginin, glutamin och järn
  • Sojaprotein
  • Finns i 2 smaker

  SOIJA90 är ett högklassigt sojaproteinpulver som har tagits fram med hjälp av vattenextraktion. Metoden eliminerar noggrant fettet i sojan och kolhydraterna men bevarar proteinerna som hjälper dig att upprätthålla muskelvävnaden. SOIJA90 innehåller rikligt med arginin och glutamin samt järn.

  Förutom för dem som rör sig aktivt lämpar sig FAST SOIJA90 också för alla som vill komplettera sin kost med tilläggsprotein.

  Doseringsanvisning: Blanda en doseringssked (25 g) av pulver med 2–4 dl vatten, saft eller mjölk 1–3 gånger om dagen. Förpackningen innehåller 24 portioner.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Ingredienser: Sojaproteinisolat. Producerad i en fabrik som hanterar gluten, mjölk ingredienser, ägg och fisk ingredienser.

  Förvaring: I rumstemperatur eller svalare, skyddad för fukt och ljus.

       Näringsvärde

   

                                                                                                                  100 g

  25 g

  Energi

  1550 kJ / 365 kcal

  388 kJ / 91 kcal

       Fett

  0,5 g

  0,1 g

       varav mättade

  0 g

  0 g

       Kolhydrat/

  0 g

  0 g

       varav sockerarter

  0 g

  0 g

       Protein

  90 g

  23 g

       Salt

  1,6 g

  0,4 g

       

       Laktos

  0 g

   

       Järn

  12 mg*

  3 mg