×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -15%

  5 x Protein Chips + 5 x Protein nachos

  Protein snacks-paket! Paketet för dig som vill kunna unnas varje dag utan dåligt samvete - Här får du 5 x Protein chips, sourcream & onion och 5 x Protein nachos, corn & chicken. Lika perfekt till vardagssnacket som till fredags-tacon!

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 195,00 kr

  230,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SETNACH

  Protein snacks-paket!

  Paketet för dig som vill kunna unnas varje dag utan dåligt samvete - Här får du 5 x Protein chips, sourcream & onion och 5 x Protein nachos, corn & chicken. Lika perfekt till vardagssnacket som till fredags-tacon!

  Paketet innehåller:

  • 5 x Protein chips - Endast 119 kcal och 1,2 gram socker per påse med en härligt krispig konsistens.

  • 5 x Protein nachos -  45% protein, 16% fibrer och endast 17% kolhydrater. 

  Läs mer om produkten

  • Protein Nachos, 30g

   Protein- och fiberrika nachos. Precis så bra som det låter! Star Nutrition Protein Nachos har en autentisk smak och innehåller 45% protein!

   • 45% protein, 16–17% fibrer och endast 17% kolhydrater
   • Lågt sockerinnehåll
   • Autentisk smak med en krispig konsistens
   • Hälsosamt substitut till konventionella nachochips
   • Ät som de är eller som en del i maträtter
   • Två goda smaker: Bacon och Corn & Chicken

   Protein Nachos gör sannerligen skäl för sitt namn. Med sitt 45 procentiga proteininnehåll, lika mycket fibrer som vanligt knäckebröd och blygsamma 117 kcal per påse är det en produkt som du gladeligen kan inkorporera i din diet med ett gott samvete.

   Vad innehåller Protein Nachos?

   Medan den huvudsakliga ingrediensen i vanliga nachochips är majsmjöl som bakas och friteras, så utgörs Protein Nachos i huvudsak av sojaproteinkoncentrat. Sojaprotein är en fullvärdig proteinkälla, vilket innebär att den innehåller alla essentiella aminosyror och utan förbehållning kan användas i muskeluppbyggnadsprocessen. I kontrast till näringsvärdet – som är överlägset vanliga nachochips – så ligger smaken förvånansvärt nära originalet, med en krispig konsistens och en angenäm smak.

   Vad passar Protein Nachos till?

   Protein Nachos kan användas som ett substitut för vanliga nachochips när än du konsumerar sådana. Antingen som de är, tillsammans med salsasås eller med maträtter som tacos. Eller varför inte kombinera med Protein Soda för en komplett proteinsnackupplevelse? Endast fantasin sätter gränserna!

   Doseringsanvisning: Konsumera en påse när du är sugen på ett proteinrikt snack eller använd som en proteinrik ersättare till vanliga nachochips.

   Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Tänk på vikten av en aktiv och hälsosam livsstil.

   Smak

   Corn & Chicken

   Corn & Chicken

   Bacon

   Bacon

   Näringsvärde

   100 g

   30 g

   100 g

   30 g

   Energi

   1634 kJ / 390 kcal

   490 kJ / 117 g

   1633 kJ / 390 kcal

   490 kJ / 117 g

   Fett

   12 g

   3.7 g

   12 g

   3.7 g

   varav mättat fett /

   1.3 g

   0.4 g

   1.3 g

   0.4 g

   Kolhydrater

   17 g

   5.0 g

   17 g

   5.0 g

   -          varav sockerarter

    

   1.4 g

   0.4 g

   2.3 g

   0.7 g

   Fiber

   17 g

   5.0 g

   16 g

   4.9 g

   Protein

   45 g

   14 g

   45 g

   14 g

   Salt

   2.7 g

   0.81 g

   2.9 g

   0.87 g

   Corn & Chicken IngredienserSojaproteinkoncentrat (64%), tapiokastärkelse, solrosolja, sojafibrer (6%), maltodextrin, salt, arom (innehåller gluten), vasslepulver, smakförstärkare (natriumglutamat), dextros, syror (natriumdiacetat, äppelsyra, citronsyra), kryddor, antioxidant (rosmarinextrakt).

   Allergener: Mjölk, vete och soja.

   Bacon Tortitos IngredienserSojaproteinkoncentrat (64%), tapiokastärkelse, solrosolja, sojafibrer (4%), maltodextrin, salt, dextros, kryddor och örter, smakförstärkare (natriumglutamat), arom och rökarom, syra (äppelsyra), färgämne (paprikaextrakt), antioxidant (rosmarinextrakt).

  • Protein Chips, 30g

   Star Nutrition Protein Chips är precis vad det låter som: Chips med protein. 45% fullvärdigt protein, 16% fiber och under 120 kcal per påse.

   • Proteinrika och hälsosamma chips
   • Högt fiberinnehåll – bidrar till en bra mättnadskänsla!
   • Endast 107 respektive 119 kcal per påse
   • Härligt krispig konsistens
   • Två populära smaker; Cheese & Onion och Sourcream & Onion 

   Alla gillar chips. Eller ja, de flesta åtminstone. Många är också väl medvetna om att traditionella chips vare sig är optimalt för formen eller hälsan, och välkomnar därför nyttigare alternativ med öppna armar. Star Nutritions Protein Chips är en sådan produkt.

   Basen i Protein Chips utgörs av den fullvärdiga proteinkällan sojaproteinkoncentrat, vilket ger en proteinhalt på så mycket som 45%. Varje påse, som består av 30 gram chips, innehåller under 120 kcal fördelat på 13,5 gram protein, mindre än 5 gram kolhydrater och 4 gram fett. Varje påse ger även ca 5 gram mättande fibrer, vilket i runda slängar motsvarar mängden du får i dig från två skivor fullkornsknäckebröd.

   Likt det mindre nyttiga originalet har Protein Chips en fenomenal smak. Inte minst när man har i åtanke att de har ett näringsvärde som är fullt kompatibelt med en hälsosam livsstil. Till och med under diet! De har en härligt krispig konsistens, ett välavvägt tuggmotstånd och har två smaksättningar som säkert låter bekant – Sourcream & Onion samt Cheese & Onion.

   Kort sammanfattat: Protein Chips är en angenäm och dietvänlig kompanjon för framtida fredagsmys. Både för dig och för dina nära och kära!

   Doseringsanvisning: Konsumera en påse när än du är sugen på ett proteinrikt snack. Utmärkt som ersättare till vanliga chips.

   Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Tänk på vikten av en aktiv och hälsosam livsstil. 

   Allergener: Mjölk, vete, soja

   Smak

   Cheese & Onion

   Cheese & Onion

   Sourcream & Onion

   Sourcream & Onion

   Näringsdeklaration

   per/pro 100 g

   per/pro 30 g

   per/pro 100 g

   per/pro 30 g

   Energi

   1506 kJ/359 kcal

    450 kJ/107 kcal

   1660 kJ / 397 kcal

   489 kJ / 119 kcal

   Fett

   10 g

   3 g

   13.1 g

   3.9 g

   varav

    

    

    

    

   mättat fett

   1.2 g

   0.4 g

   1.1 g

   0.3 g

   Kolhydrat

   14.5 g

   4.3 g

   15.6 g

   4.7 g

   varav

    

    

    

    

   sockerarter

   0.8 g

   0.2 g

   3.9 g

   1.2 g

   Fiber

   16 g

   4.8 g

   17.9 g

   5.4 g

   Protein

   44.8 g

   13.4 g

   45.1 g

   13.5 g

   Salt  

   3.0 g

   0.9 g

   2.9 g

   0.86 g

    Cheese & Onion Ingredienser: Chips (sojaproteinkoncentrat, stärkelse [tapioka, potatis], fiber [soja], potatisflingor, salt, emulgeringsmedel: sojalecitin), solrosolja, arom [mjölk], mjölkprotein.

   Sourcream & Onion Ingredienser: Sojaproteinkoncentrat (64%), tapiokastärkelse, solrosolja, sojafiber (4%), salt, vetesmulor, vasslepulver, florsocker, laktos, lök, smakförstärkare (natriumglutamat), arom, skummjölkspulver, surgörare (citronsyra), antioxidant (rosmarinextrakt).

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida