×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  SmartSupps ZMA, 300 tabs

  SmartSupps ZMA är en produkt som innehåller de viktiga mineralerna Zink och Magnesium i lättupptaglig form. Berikad med Vitamin B6 för bästa möjliga upptag!

  Läs mer
  289 kr

  Art nr.: 901909-01

  SmartSupps ZMA innehåller de viktiga mineralerna zink och magnesium i lättupptaglig form. Berikad med vitamin B6 för bästa möjliga upptag!

  • Bevarar normala testosteronnivåer.
  • Främjar en normal proteinsyntes.
  • Bidrar till en hälsosam mineralbalans.

  Zink behövs bland annat för bevarande av normala tesosteronnivåer, ett välmående immunförsvar och en fungerande ämnesomsättning. Magnesium behövs bl.a. för upprätthållandet av en effektiv proteinsyntes, normal muskelfunktion och en god elektrolytbalans.

  Brist på zink kan orsaka nedsättningar i aptit, låga testosteronnivåer samt försämra kroppens förmåga att återhämta sig och läka skador. Brist på magnesium kan leda till trötthet, försämrat fokus och muskelkramper.

  Rekommenderad daglig dos: Ta 2 tabletter dagligen. Förslagsvis innan nattsömn.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Förvaringsanvisning: I originalförpackning, ej över normal rumstemperatur.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida

  Innehåll per 2 tabletter

  Innehåll

  Per 2 tabletter

  Magnesium

  250 mg (66.7%*)

  Zinc / Zink / Sink / Sinkki

  20 mg (200%*)

  Vitamin B6 / B6-vitamiini

  3 mg (214%*)

  *Procent av dagligt referensintag

  Ingredienser: Magnesium, fyllnadsmedel (kalciumkarbonat), zink, fyllnadsmedel (cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), ytbehandlingsmedel (hydroxypropylmetylcellulosa, glycerol), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), vitamin B6.