×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  SmartSupps Vitamin D3, 200 tabs

  Vitamin D3 är ett prisvärt och högkoncentrerat D-vitamintillskott från SmartSupps. D-vitamin är avgörande för immunförsvaret, muskelfunktionen och skelettet.

  Läs mer
  99 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 9019091

  Vitamin D3 är ett prisvärt och högkoncentrerat D-vitamintillskott från SmartSupps. D-vitamin är avgörande för immunförsvaret, muskelfunktionen och skelettet.

  • Viktigt för skelettet, muskelfunktionen och immunförsvaret
  • Vanligt bristvitamin på nordliga breddgrader
  • 50 µg/2000 IU per tablett (motsvarande 1000% av DRI)
  • Exceptionellt prisvärt
  • Ett halvårs förbrukning/förpackning

  D-vitamin är ett essentiellt vitamin som spelar en avgörande roll för immunförsvaret, skelettet och muskelfunktionen. Den bästa källan till D-vitamin är solen, vilket är förklaringen till varför D-vitamin även kallas för ”Solvitaminet”. På nordliga breddgrader är solen stora delar av året för svag för att generera en fullgod mängd D-vitamin. Detta har gjort att suboptimala D-vitaminnivåer lyfts som ett allt vanligare problem, vilket i sin tur har gjort kosttillskott populärt.

  Varje tablett SmartSupps Vitamin D3 innehåller 50 μg D-vitamin (1000% av DRI), i den biotillgängliga formen kolekalciferol. En förpackning innehåller 200 tabletter, vilket gör att varje burk räcker i minst ett halvår.

  Rekommenderad daglig dos: 1 tabeltt (50 µg/2000 IU, 1000% av DRI) per dag, i samband med måltid.

  Antal serveringar per burk: 200.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida

  Kosttillskott med vitamin D3. Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomligt för små barn. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Rekommenderad daglig dos: 1 tablett per dag.

  Ingredienser: Fyllnadsmedel (Di-kalciumfosfat, mikrokritallin cellulosa, stearinsyra), kolekalciferol, disintegrationsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), ytbehandlingsmedel (veg. magnesiumsalter av fettsyror) 

  Allergener: Tillverkad i en lokal där även sojalecitin, mjölk, och fisk (omega-3) hanteras, och kan därför innehålla spår därav.

  Förvaring: Förvaras torrt vid rumstemperatur.

  Innehåll

  1 tablett

  Vitamin D3

  50 ug (1000%*)

  *Procent av RDI (rekommenderat dagligt intag)