×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Smartsupps CLA, 200 Caps

  SmartSupps CLA - Välproducerat tillskott av viktiga fettsyran CLA i smidiga kapslar. Ger effektivt stöd under diet - men även lämplig att inta året om! Mycket prisvärt!

  Läs mer
  179 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 901910

  SmartSupps CLA - Välproducerat tillskott av viktiga fettsyran CLA i smidiga kapslar som ger effektivt stöd under diet! Mycket prisvärt!

  CLA är en grupp fettsyror som består av minst 28 olika varianter av linolensyra, en omega-6 fettsyra. Den återfinns främst i kött- och mejeriprodukter, och är ett mycket viktigt bastillskott som har en självklar plats i skafferiet hos nogräknade atleter som alltid vill hålla koll på sin energiinlagring och fettfria muskelmassa!

  • Hindrar inlagringen av fett i fettcellerna.
  • En behållare ger över 2 månaders förbrukning.
  • Perfekt hjälpmedel under deff - men även effektivt för att förhindra oönskad fettinlagring under bulk.
  • Mycket prisvärd produkt.

  SmartSupps CLA är en oerhört prisvärd produkt med sina smidiga kapslar av högkvalitativ CLA (konjugerad linolsyra). Linolsyra är en essentiell fettsyra, vilket betyder att den är mycket viktig och att vi endast kan få i oss den från kost, eftersom kroppen inte kan producera den själv.

  CLA är viktigt för strukturen av kroppens cellmembraner och för att, tillsammans med andra fettsyror, påverka blodtryck, blodplättar och immunförsvarets svar vid skador!

  Från början var CLA främst ett populärt kosttillskott bland kroppsbyggare som skalade av fettmassan inför tävling. Idag används CLA av atleter från alla möjliga sporter. Oavsett om du till exempel joggar, spelar hockey eller idrottar på annat vis kan du ha stor nytta av CLA.

  För att underlätta möjligheten att alltid ha en dosering CLA tillgänglig har SmartSupps därför valt att producera sitt eget CLA: en förpackning ger dig hela 200 kapslar!

  Prisvärt, kvalitativt och högfungerande!

  Doseringanvisning:  Ta 3 kapslar dagligen.

  Antal doseringar per förpackning: 200

  Information: Ska ej ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn. Överskrid ej rekommenderad dosering. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  2 omdöme(n)

  per sida

  2 omdöme(n)

  per sida

  Varubeteckning: Kosttillskott med konjugerad linolsyra från safflorfröolja.

   

  Nettovikt:  270 g (200 kapslar).

   

  Innehåll Per 1 kapsel Per 3 kapslar
  Safflorfröolja 1000 mg 3000 mg
   varav konjugerad linolsyra (CLA) 700 mg 2100 mg
   -varav CLA cis-9-trans-11 isomer 300 mg 900 mg
   -varav CLA trans-10-cis-12 isomer 300 mg 900 mg

   

  Ingredienser: Safflorfröolja, gelatin, vatten, stabiliseringsmedel (glycerol).