×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  SmartSupps BCAA tabs, 150 tabs

  SmartSupps BCAA Tabs är ett högkvalitativt och prisvärt kosttillskott med de grenade aminosyrorna L-leucin, L-valin och L-isoleucin.

  Läs mer
  179,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 9019010

  Prisvärt BCAA-tillskott i tablettformat

  SmartSupps BCAA Tabs är ett högkvalitativt och prisvärt kosttillskott med de grenade aminosyrorna L-leucin, L-valin och L-isoleucin.

  • Stimulerar muskeluppbyggnad och påskyndar återhämtning
  • Tabletter med break-line – lätt att dela tabletterna
  • 2000 mg BCAA/dosering
  • 75 portioner per förpackning!
  • För den prismedvetne konsumenten

  BCAA Tabs är ett kosttillskott innehållandes de tre grenade aminosyrorna L-leucin, L-valin och L-isoleucin i ett 2:1:1-förhållande. SmartSupps BCAA Tabs erbjuder grenade aminosyror i tablettform till ett av marknadens bästa priser.

  Vad är BCAA?

  BCAA är så kallade essentiella aminosyror, vilket innebär att kroppen inte kan tillverka dem själv och att de således måste tillföras i kosten eller via kosttillskott. De grenade aminosyrorna är de som visats vara viktigast när det kommer till att stimulera muskeluppbyggnad och påskynda återhämtning, vilket är förklaringen till produktens stora popularitet i träningskretsar. SmartSupps BCAA Tabs ger 2 gram BCAA per portion och varje burk innehåller hela 75 portioner!

  Doseringsanvisning: Ta 2 tabletter 2 gånger per dag. Använd i anslutning till träning och/eller mellan måltider.

  Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomlig för små barn. Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Kosttillskott med grenade aminosyror (BCAA) och vitamin B6. Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Rekommenderad daglig dos: 2 kapslar, tag 2 gånger per dag.

   

  Näringsvärde

  Per 2 kapslar

  Per 4 kapslar

  L-Leucin

  1000 mg

  2000 mg

  L-Isoleucin

  500 mg

  1000 mg

  L-Valin

  500 mg

  1000 mg

  Vitamin B6

  8 mg (286%*)

  16 mg (572%*)

  *Procent av rekommenderat dagligt intag (RDI)

   

  Ingredienser: Grenade aminosyror (L-leucin, L-isoleucin, L-valin [stabiliseringsmedel; hydroxipropylmetyl cellulosa]), fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), pyridoxin HCl.

  Allergener: Producerad i lokaler som även hanterar gluten, soja (lecitin), mjölkprotein och ägg, och kan därför innehålla spår därav.